Emoții în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Author: Diana Tilă
Actualizat: 28 mai 2023, 20:00

Emoții extrem de mari în Gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Iată ce concurent a părăsit emisiunea!

În Gala de duminică, 28 mai, în Casa iubirii, Bianca, Marinel și Patrick au ajuns în pragul eliminării! Cei trei concurenți au avut parte de una dintre cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum. Iată cine a părăsit emisiunea!  

Citește și: "Nu putem continua emisiunea!" Momente tensionate în Casa iubirii! Patrick o pune la zid pe Patricia. Aisa părăsește platoul emisiunii. 

Emoții în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 28 mai, a emisiunii Casa iubirii. Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea. 

"Gală incendiară! Trei concurenți intrați în această casă, încă de la începutul sezonului. Toți trei sunt aici în față. Doi își doresc să plece acasă, unul nu.

Oare cine va părăsi Casa iubirii? Strategie sau nu, telespectatorii vă votează și ei. În acest moment, voi v-ați făcut treaba. Acum, rămâne la dorința telespectatorilor. În funcție de voturile voastre veți merge la locul vostru, iar unul va părăsi Casa iubirii! Sper să nu fie o lecție această strategie pe care ați făcut-o. Sper să nu se transforme în ceva neașteptat.

Primul care merge înapoi, la locul lui, într-o ordine aleatorie sau nu, este Patrick.",

a spus Andreea Mantea. 

Citește și: Momente romantice, emoții și priviri pătimașe, la prima întâlnire dintre Larisa și George! „A fost cel mai frumos cadou de ziua mea!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce s-a întâmplat la primul lor date

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Patrick este salvat.

Astfel, au mai rămas Bianca și Marinel, care au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de frumoasa prezentatoare.

"Nu știu cum să vă explic. Nu știu cum și de câte ori trebuie să vă zic, nu îmi place să mint. Vreau să mă știu un om curat, iar minciunea este lucru de care îmi este cel mai urât. Nu îmi place să mint, nu am de ce să mint, nu mă interesează.

Tot ce auziți de la mine din gură este strict adevărul. Coturile se schimbă de la săptămână la săptămână, într-un fel care ne surprinde pe noi, noi care am văzut atâtea. Credeți-mă! Nu aveți nici cea mai mică idee de cum au fost voturile până acum și mai ales în această săptămână.

Da, aveți dreptul să faceți strategii, este alegerea voastră, este dorința voastră, este dreptul vostru. Repet, trebuie să vă și asumați până la capăt aceste voturi, pentru că nu este așa cum considerați voi.

În această Gală, Gala din 28 mai, părăsește Casa iubirii dintre Bianca și Marinel, Marinel!", a adăugat Andreea Mantea.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citește și: Radu, supărat foc pe Cristina! Concurentul este deranjat de atitudinea fostei sale iubite! „Nu mă mai căuta prin casă!” 

Dorința arzătoare a lui Marinel s-a îndeplinit. El este cel care părăsește Casa iubirii. Iată ce a declarat concurentul înainte să părăsească emisiunea.

"În ultima perioadă s-a văzut că nu mă simt prea bine. Chiar am nevoie de multă liniște. Chiar m-am gândit acum, când plec acasă cred că o să mă detașez de tot. Vreau să mă relaxez și să mă gândesc la mine, pentru că am deviat puțin de la mine și m-am axat mai mult pe altceva. Sper să fie mai ok și o să-mi fie mai ok. În ultima perioadă nu îmi mai găseam locul. Nu am reușit să mă deschid și asta îmi pare cel mai rău", a declarat Marinel.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

 

 

Discuții aprinse între Lorena și Laurențiu: „Când dormeai la mine în brațe trebuia să te intereseze” Aflați ce se va întâmpla miercuri, 13 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 

 

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!