Radu, supărat foc pe Cristina! Concurentul este deranjat de atitudinea fostei sale iubite! „Nu mă mai căuta prin casă!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 26 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 mai 2023, 20:42
casa iubirii Foto(5)

Radu, deranjat de atitudinea Cristinei

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în Casa iubirii: Radu, reacție acidă la adresa Cristinei! „Cum poți să mă faci schimbător și după aia să spui că suntem amici?” Concurentul o va pune la zid pe fosta lui iubită! Iată ce decizie radicală va lua Cristina!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare cu noi momente de senzație, clipe romantice, dar și multe controverse, dispute și răsturnări neașteptate de situație. După ce în ediția precedentă Bianca și Laurențiu au fost în centrul atenției și au început să se apropie din ce în ce mai mult, în ediția de vineri, Radu și Cristina vor încerca din nou să converseze însă fără sorți de izbândă deoarece vor ajunge la cuțite.

Radu, supărat foc pe Cristina! Concurentul este deranjat de atitudinea fostei sale iubite! „Nu mă mai căuta prin casă!”

În ediția de vineri, în Casa iubirii, spiritele se vor aprinde din nou, după ce Cristina își va face apariția în casa băieților, unde va încerca să poarte o conversație cu Radu. Concurentul se va arăta deranjat de atitudinea fostei lui iubite, care pe de o parte îl respinge și pe de altă parte și-ar dori să se reapropie de el, fapt ce îl înfurie teribil.

Radu: Cristina, te rog din suflet, eu te înțeleg că ești în lipsa de subiecte și de persoane cu care să discuți, dar te rog eu mult, nu mă mai caută prin casă! Nu! Mă cauți tot timpul prin casă! Gata Cristina! Încetează!

Cristina: Dar nu sunt în lipsa! Uite vezi... Nu te caut Radu, de ce faci asta! Suntem amici!

Radu: Dar ți-am spus o dată aici care e treaba, de ce cauți subiect și anturaj cu mine? Te rog! Cum poți să mă faci schimbător și după aia să spui că suntem amici?Pe de altă parte, Cristina își va exprimă și ea la rândul ei nemulțumirea față de comportamentul lui Radu și îi va reproșa că atunci când el vrea să glumească se poate însă când vrea ea nu se mai poate și el este cel care se supără.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Cristina: Treaba funcționează numai după cum vrei tu! Când vreau eu să glumesc nu se poate, când vrei tu să glumești se poate!

Radu: Dar ți-am spus, mă vezi că nu am nicio stare și mă vezi că sunt într-o stare! Stai liniștită! Tu mă faci schimbător și vrei după aia să vii să zâmbești cu mine, să glumești cu mine! Serios?

În tot acest timp, Mihaela și Robert vor privi cu zâmbetul pe buze discuția aprinsă iscată între Radu și Cristina și vor constata că ei sunt cei mai apropiați și mai calmi din casă și vor fi mândri de relația lor. După un schimb de replici acide cu Radu, Cristina se va înfuria teribil și va pleca în casă fetelor, dându-i de înțeles fostului ei partener că a deranjat-o foarte mult atitudinea lui.

Momente de senzație în Casa iubirii! Băieții vor fi uluiți de apariția unei noi concurente! Bianca și Alex, la un pas de despărțire! „Nu am sentimentele pe care le-am avut la început” Aflați totul marți, 16 mai, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Citește și: Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune și a pus în aplicare planul ei! Iată cum a reacționat Laurențiu

Citește și: Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”