Despre Roata Revelionului

La cumpana dintre ani, Liviu si Ana Maria sunt gata sa ofere o seara de neuitat alaturi de artisti consacrati din muzica romaneasca si nu numai, invitati de seama, alesi pe spranceana si gata de o mega distractie.  

Catalin Botezatu, Ionut Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestritu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemes si Axinte sunt doar cateva dintre vedetele care vor incinge atmosfera petrecerii in noaptea de Revelion. 

Renumitul designer Catalin Botezatu uimeste audienta cu prestatia muzicala atunci cand interpreteaza alaturi de Jean de la Craiova hitul “As da zile de la mine”. Pepe reuseste sa cante cu capul bagat intr-un acvariu plin cu apa, iar Kamara face spectacol cand o invita la dans pe Adelina Pestritu. Acestea sunt doar cateva dintre momentele incendiare pe care Liviu si Ana Maria sunt gata sa le ofere in editia speciala din noaptea de Revelion la “Roata Revelionului”. 

 

Vom intra in Noul An cu muzica, dans si multa distractie la “Roata Revelionului”, alaturi de Liviu Varciu, luni, 31decembrie, de la ora 21.30, la Kanal D!  
Setari de confidentialitate