Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a renunțat la vila luxoasă în care locuia. Cum arată noua locuință a vedetei

,
Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

Emily Burghelea și iubitul ei au luat o decizie spontană, aceea de a se muta în casă nouă, după ce ultimii ani i-au petrecut într-o vilă luxoasă dintr-un cartier bucureștean. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj extrem de emoționant.


In articol:

Emily Burghelea și Andrei, soțul ei, au început noul an cu o schimbare majoră. Cei doi au decis să se mute din casa în care au locuit în ultimii ani, în care au depus multe eforturi și sentimente, dar cel mai important, casa care i-a adus împreună și i-a format ca familie.

Emily a fost cea care a anunțat că se vor muta din vechea casă în una mai mică, care să nu le mai ocupe foarte mult timp și să se bucure mai multe de viață și de plimbări.

Emily Burghelea s-a mutat în casă nou. Cum arată noua locuință

Emily și soțul ei au căzut de comun acord că este momentul să facă o schimbare în viața lor, iar primul pas a fost mutarea din vila luxoasă în care au locuit în ultimii ani. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a dezvăluit că nu se mai simțea comod în vechea casă, deși și-a dorit-o foarte multe. Aceasta a precizat că noua locuință vine cu schimbări și reguli noi.

Totodată, blondina a precizat în mesajul postat pe pagina de Instagram că va lua cu ea doar strictul necesar, iar restul lucrurilor le va dona, iar pe unele dintre ele le va vinde.

Mesajul emoționant a fost însoțit și de câteva imagini cu Emily și fiica ei înconjurate de multe cutii. Se pare că internauții au rezonat cu decizia vedetei și i-au urat numai de bine și să se bucure mai mult de viața și de momentele alături de familie de acum încolo.

Citeste si: Emily Burghelea, poze de sărbătoare alături de fiica ei. Cum au fost surprinse cele două în jurul bradului. Detaliul pe care toată lumea l-a observat

”Pa-Paaaaa! 👋🏼 Se spune că schimbarea este singura constantă în viață! 😳 Vă vine să credeți sau

nu, plecăm de acasă! 😱 A fost o decizie grea, suntem extrem de atașați de locul în care am investit atâta suflet! ♥️ O casă mare însă, necesită și mult timp iar noi suntem prea tineri pentru asta! 🙌🏻 Vreau să ne aventurăm, vreau să fim azi într-un loc și mâine în altul, vreau să trăim intens și să ne bucurăm de fiecare clipă! 👨‍👩‍👧

Ne-am dat seama că am adunat atât de multe lucruri inutile, 😛 atâtea haine, atâta energie blocată! 🤷🏼‍♀️ Simțeam efectiv ca toate acestea ne țin pe loc! 😵‍💫 Renunțăm la tot și o luam de la capăt! Un nou început! 🙌🏻 Suntem împreună și asta este tot ce contează! ♥️

🧸 Vom dona o parte din lucruri iar pe altele le voi vinde online, aici, pe insta, către oamenii care au unde să le poarte! 👠Chestii de la “Bravo, ai stil!”, pantofi cu toc, genți, când ne liniștim puțin o să vă dau toate detaliile!”, este o parte din mesajul pe care Emily la postat pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Pentru că abia s-au mutat în noua casă, Emily Burghelea nu a apucat să facă un tur al locuinței, însă mici frânturi din noua casă s-au putut observa în story-urile ei.

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]
Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]
Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

Emily Burghelea s-a mutat în casă nouă!

[Sursa foto: Instagram Emily Burghelea]

Ce se va întâmpla cu vechea casă în care Emily a locuit?

Internauții nu au putut să-și stăpânească curiozitățile și au întrebat-o pe Emily dacă va vinde vechea casă în care a locuit până recent.

Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară și a anunțat că vila a fost deja închiriată.

Citeste si: Emily Burghelea, pregătită pentru un al doilea copil! De data aceasta, vedeta și soțul ei și-ar dori un băiețel

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Emily Burghelea, poze de sărbătoare alături de fiica ei. Cum au fost surprinse cele două în jurul bradului. Detaliul pe care toată lumea l-a observat

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Emily Burghelea, fotografie superba alături de fiica sa, care a adunat zeci de mii de like-uri în câteva minute

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies