Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Tel Aviv, după ce și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a găsit vedeta în camera de hotel este îngrozitor. Imaginile au ajuns pe internet: ”Preț de 5 stele”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 ian 2024, 01:15

Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Tel Aviv, după ce și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a găsit vedeta în camera de hotel este hilar. Imaginile au ajuns pe internet: ”Preț de 5 stele”

Sursa: Instagram

Emily Burghelea a plecat într-o vacanță alături de întreaga familie, prima oprire a fost la Ierusalim, la Mormântul Sfânt, iar escapada lor a continuat la Tel Aviv, acolo unde au avut parte de șocul vieții lor. Ce au găsit în camera de hotel?

Emily Burghelea a decis că este momentul ca sărbătorile Pascale să le petreacă într-un loc reprezentativ, motiv pentru care și-a luat întreaga familie și au plecat la Ierusalim, acolo unde au avut parte de momente unice, cu multă încărcătură emoțională, dar și de multe peripeții. Ajunși pe pământul sfânt, blondina a avut parte de un șoc atunci când a deschis bagajul soțului ei, în care a găsit un alt bagaj mai mic, moment în care s-a instalat panica si a cerut evacuarea întregului hotel, cu gândul că în trolerul respectiv s-ar afla o bombă.

În final, s-a dovedit că bagajul era al altcuiva și nu-i aparținea lui Andrei, deși erau identice. Peripețiile nu s-au oprit aici, ajunși la Tel Aviv, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a avut parte de un alt șoc, camera pe care a închiriat-o nu semăna deloc cu cea pe care agenția de turism i-a prezentat-o, iar descoperirea pe care a făcut-o în cameră a îngrozit-o teribil.

Emily Burghelea și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a descoperit blondina când a ajuns la cazare

Emily Burghelea a plecat în vacanță alături de cei doi copii, de soț, de socri, dar și de nași, motiv pentru care și-a dorit ca această plecare să fie una reușită, fără peripeții, ceea ce nu i-a ieșit. 

Dacă la Ierusalim totul a mers ca pe roate, ei bine, ajunsă la Tel Aviv, vedeta a avut parte de șocul vieții ei, cazarea pentru care a plătit bani grei avea să nu fie deloc

ca în imaginile prezentate de agenție, ba mai mult, a plătit de trei ori mai mult decât era la recepție.

Citește și: Emily Burghelea a anunțat numele celui de-al doilea copil. Ce nume a ales vedeta pentru fiul său: ”Este nume de sfânt”

Ajunsă în camera de hotel, care ar fi trebuit să fie de cinci stele, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a descoperit multă mizerie, dar și mucegai pe pereți, extrem de nociv, mai ales că au și copii mici.

Blondina a postat totul pe Instagram și le-a povestit fanilor că a apelat la agenție pentru că își dorea o vacanță de vis, însă i-a lăsat un gust amar, mai ales după ce doamna de la agenție i-a spus că nu-i va returna banii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Preț de 5 stele cu mucegai inclus, pentru toată familia”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

„Nici nu știu dacă avem unde să mergem în altă parte, totul este  full  (n.r.: plin) de Paște, suntem și destul de mulți, nașii, părinții lui Andrei, sora lui, avem trei bebeluși în grup... Mucegaiul este nociv, mai ales pentru cei mici, iar pe jos nu pare prea curat... Nimic nu pare curat... Voi ce ați face în situația noastră? 

Doamna de la agenție ne-a spus că ne trimite mâine altă ofertă dacă o să găsească ceva disponibil, ce am plătit aici (de trei ori mai scump decât la recepție) nu se returnează și trebuie să achităm iar sejurul pentru noi toți, în alt hotel, dacă aici nu ne place.

Aseară am vrut să plecăm acasă, dar nici bilete de avion nu am găsit. Mă bucur totuși că am rămas! Este minunat orașul”, a mai povestit Emily Burghelea.

Citește și: Emily Burghelea, apel disperat pe internet: "Ajutor!" Ce se întâmplă cu fiica sa, Amedea