Emilia Ghinescu, secretul siluetei de invidiat. Cum a reușit artista să ajungă la 45 de kilograme

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 05 mar 2024, 01:20

Emilia Ghinescu, secretul siluetei de invidiat. Cum a reușit artista să ajungă la 45 de kilograme

Sursa: Facebook Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu are o siluetă de invidiat la 44 de ani. Cântăreața a dezvăluit cum a reușit să ajungă la 45 de kilograme.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. În ultima perioadă, artista a slăbit foarte mult, iar acum cântărește doar 45 de kilograme. Iată cum a reușit vedeta să aibă o siluetă de viespe.

Citește și: Emilia Ghinescu și partenerul ei de viață, pregătiți să meargă la altar, după 13 ani de relație. Când va avea loc marele eveniment: ”Prin toamnă”

Emilia Ghinescu, secretul siluetei de invidiat. Cum a reușit artista să ajungă la 45 de kilograme

Emilia Ghinescu s-a transformat complet după ce a slăbit 13 kilograme. Acum, vedeta a ajuns să cântărească 45 de kilograme și este de nerecunoscut.

Recent, cântăreața a dezvăluit cum a reușit să ajungă la această greutate și cum poate să se mențină mereu în formă.

Emilia Ghinescu a precizat că, inițial, a avut 58 de kilograme.

Pentru a reuși să slăbească, artista a mâncat doar cantități mici și rare, iar stomacul i s-a micșorat.

Citește și: Incredibil! Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie. Cântăreaţa şi-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie foarte decoltat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu așa mi-am găsit metoda prin care am putut să slăbesc.

Eu am slăbit de la 58 de kilograme, inițial, cât am avut, la 50 de kilograme, după aceea de la 50 am scăzut la 48 și după aceea de la 48 la 45 de kilograme. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta pentru că pe parcursul timpului, mâncând doar cantități foarte mici și destul de rar, stomacul s-a micșorat.

Este pe principiul operației bariatrice, adică, cu cât mănânci mai puțin cu atât ai mânca și mai puțin și se micșorează stomacul, pentru că nu mai simte nevoia să mănânce atât de mult”,  a declarat Emilia Ghinescu,

la Antena Stars.

Mai mult, Emilia Ghinescu a dezvăluit că a ținut mereu dietă, dar s-a și înfometat. Acum, vedeta susține că este mulțumită de greutatea ei, pentru că este o persoană mică de statură. Însă, iubitul artistei nu este de aceeași părere. Bărbatul consideră că aceasta este prea slabă pentru vârsta ei și își dorește să mai pună câteva kilograme.

„Eu nu mai pot să mănânc acum, adică, dacă înainte mă săturam cu un meniu de la fast-food și mai mâncam și ceva dulce, acum mă satur cu un toast.

Toată viața am ținut dietă, am fot într-o continuă dietă. Reușeam să slăbesc până la 56-54 de kilograme, uneori 52 și eram foarte mândră de mine. Pot spune că m-am înfometat, da! Este greutatea pe care mi-am dorit-o, pentru că eu sunt scundă.

Partenerul meu spune că sunt foarte slabă. Se uită la mine și se minunează. Îmi zice că sunt extrem de slabă și îmi spune că vrea să mă mai îngraș, pentru că nu este normal să fiu așa la 45 de ani”,  a mai spus ea.

Citește și: Emilia Ghinescu, investiție de 300.000 de euro. Cu ce se ocupă artista când nu este pe scenă

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!