Emilia Ghinescu, escrocata de falsi impresari VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:23

Dezvaluiri senzationale la "Draga mea prietena"! Cantareata de muzica populara, Emilia Ghinescu, a povestit ca i s-a intamplat de mai multe ori ca numele ei sa fie folosit in contracte muzicale de asa zisi impresari, fara ca artista sa stie de acele aranjamente.

" Eu colaborez cu foarte multi impresari. Nu am un impresar oficial. Tuturor oamenilor cu care eu colaborez, le-am spus si i-am rugat ca atunci cand contracteaza un eveniment pentru mine, sa lase numarul meu de telefon celor pentru care eu urmeaza sa prestez servicii artistice, pentru ca acestia sa ma contacteze pe mine personal. Mi s-a intamplat si nu odata, de mai multe ori, sa primesc telefoane de la oameni cu care eu nu am vorbit niciodata, iar acestia sa-mi spuna ca urmeaza sa cant pentru ei

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies