Ellie White vine la emisiunea “Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat la Radio Impuls

,

#Duminică aceasta, de la 12:00, cântăreața va vorbi despre planurile la început de an, familie și carieră artistică

Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii “Invitatul de 12”, de la Radio Impuls, o va avea invitată în ediția de duminică, difuzată la ora 12:00, pe Ellie White, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. 

În cadrul interviului, Ellie White a povestit și depre  înclinațiile artistice ale copiilor săi, la fel de talentați precum celebra lor mămică; la începutul acestui an, Elli White va avea prima colaborare muzicală cu fiul său. Și fiica sa, Maria, își dorește o carieră în industria muzicală.

Citeste si: Cosmin Cernat, tenis pentru o cauza nobila! „Daca poti sa faci o fapta buna, cat de mica, este extraordinar!”

Ai noștri copii au valențe artistice. Nu îmi doresc foarte mult să meargă spre zona aceasta, din motive evidente, dar fiind foarte pasionați clar îi vom ajuta. Mihăiță este pasionat de zona IT și, mai nou, și-a afirmat dorința de a deveni DJ. Așa că am făcut o piesă pe care o vom lansa anul acesta și îi vom face și un clip, îl vom pregăti să meargă spre zona aceasta… Amândoi copii iau lecții de pian. Maria face gimnastică ritmică, (…) a făcut și balet. Acum, de curând, mi-a spus că ii place să cânte, așa că, din ianuarie, vom merge cu ea la studio”, povestește Ellie White în cadrul emisiunii de duminică, de la Radio Impuls. 

Nu ratați duminică, începând cu ora 12.00, un interviu memorabil cu Ellie White, la "Invitatul de 12", emisiunea găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.

Citeste si: Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

VIDEO Cabană din Cluj, mistuită de un incendiu: Persoanele din interior s-au salvat în ultima clipă

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies