Ella Tina, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Mama mea, săraca” Ce a pățit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 08:10

Ella Tina, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Mama mea, săraca” Ce a părțit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Sursa: Instagram Ella Tina

Ella Tina trece printr-o perioadă destul de grea, mama ei are probleme de sănătate, astfel, bruneta a cedat și a izbucnit în lacrimi în fața tuturor, într-un live pe TikTok.

Ella Tina, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, trece prin clipe grele, după ce mama ei se confruntă cu probleme de sănătate. Bruneta a cerut ajutorul oamenilor de pe TikTok, în lacrimi, pentru că mama ei are nevoie de o perfuzie, care este de negăsit. Vedeta susține că perfuzia aceasta este foarte scumpă, în jur de 500 de euro.

Ella Tina, în lacrimi pe rețelele de socializare: ”Mama mea, săraca” Ce a pățit fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Ella Tina și-a îngrijora fanii de pe TikTok, după ce a început să plângă pe live, cerându-le ajutorul oamenilor cu suflet mare. Aceasta are mare nevoie de o perfuzie pentru mama ei, care este de negăsit. Bruneta a fost extrem de supărată, pentru că mai mulți oameni de pe rețelele de socializare i-au spus că-și expune prea mult problemele personale, pe internet.

Ella tine nu s-a putut abține și a avut grijă să le închidă gura răutăcioșilor, aceast a le-a zis că nu le dorește să treacă prin asemenea probleme.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

”Nu vă doresc o secundă să fie unul dintre cunoscuții voștri în situația mamei mele.

Sunt efectiv foarte supărată și foarte dezamăgită și mi-e frică să nu rămână mama mea, săraca pe lângă faptul că este oarbă, să rămână și în căruț. Am ținut în mine, am fost cu verișoara mea și prietena mea și nu am vrut să mă descarc, dar acum chiar nu am mai putut.

Nu am găsit, am crezut că o să se găsească mai ușor. Am găsit undeva foarte scump.Trebuie perfuzie..am găsit la 500 de euro, mi se pare foarte scump”,    a spus Ella Tina, sfâșiată de durere. 

Citeste si: Ella Tina, detalii dramatice despre cum a aflat că era însărcinată: "L-am prins cu o altă femeie sărutându-se și am ajuns la spital!"

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies