Ella, demascata sau victima unei inscenari? Care este adevarul despre mesajele primite de Jador? Iata ce s-a intamplat intre cei doi, in culise!

Jador si Ella au incercat sa poarte o discutie serioasa in culise, pentru a lamuri lucrurile.

Jador a lansat reprosuri grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje care o incriminau pe aceasta. Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau. Aparent, Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste o relatie cu el pentru ca il iubeste enorm asa cum sustine, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine.


"Esti o falsa! Falsa pamantului care esti!", a spus Jador.
Uluita de jignirile lui Jador, Ella a parasit platoul emisiunii, retragandu-se in culise, pentru a incerca sa se calmeze si a intelege ce anume ii reproseaza Jador atat de vehement.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a intalnit marea iubire? Iata cu cine a fost surprins in club!

Citeste si: Semnal de alarmă de la OMS România! Mesaj clar pentru românii. Nu e de joacă - capital.ro


Intre timp, Jador a decis sa arate tuturor care sunt mesajele cu pricina. Acesta si-a adus telefonul mobil si i-a aratat Andreei Mantea ce anume l-a facut sa nu mai aiba incredere deloc in Ella.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a intalnit marea iubire? Iata cu cine a fost surprins in club!

La sugestia Andreei Mantea, Jador a mers in culise, pentru a purta o discutie serioasa cu Ella si pentru a-i cere acesteia explicatii. Iata ce schimb de replici acide a avut loc intre cei doi:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies