Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai! Iata prin ce framantari trece frumoasa bruneta si ce dezvaluiri inedite le-a facut fanilor ei!

Ella este in continuare una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea dragostei".


In articol:

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva. Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in "orasul iubirii"! Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Manuela, surprinsa in ipostaze incredibile, imediat dupa ce a plecat de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara, alaturi de Andrei Poptelecan, noul ei iubit!

Citeste si: Razboi la Puterea dragostei. Bianca si Livian versus Andreea si Marius: "A plans pana la 3 dimineata. A fost implicata emotional"

Insa nu s-a concretizat nimic intre ea si Iancu, deoarece tanara era cu gandul inca la Jador. Ella a trecut si prin momente contradictorii in ultima perioada, mai ales dupa ultimele discutii aprinse cu Jador.

Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai!

Desi astepta cu nerabdare revenirea lui Jador in casa "Puterea dragostei", Ella nu a fost foarte incantata de atitudinea acestuia. Insa pana la intrarea lui Jador, Ella s-a apropiat de Philip, care a fost mereu galant cu ea, incercand sa o consoleze.
Iata ce mesaj a aparut de curand, pe contul ei de socializare:

"Z𝙞𝙡𝙚𝙡𝙚 𝙩𝙧𝙚𝙘 𝙩𝙤𝙩 𝙢𝙖𝙞 𝙜𝙧𝙚𝙪 𝙨𝙞 𝙞𝙣𝙩𝙚𝙧𝙫𝙞𝙣 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙚 𝙙𝙞𝙛𝙞𝙘𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙞 𝙞𝙣 𝙫𝙞𝙖𝙩𝙖, 𝙞𝙣𝙘𝙚𝙧𝙘 𝙨𝙖 𝙢𝙖 𝙧𝙞𝙙𝙞𝙘 𝙨𝙖 𝙫𝙖𝙙 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙚𝙖 𝙗𝙪𝙣𝙖 𝙖 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙞𝙣𝙘𝙚𝙧𝙘 𝙨𝙖 𝙫𝙖 𝙙𝙚𝙢𝙤𝙣𝙨𝙩𝙧𝙚𝙯 𝙘𝙖 𝙥𝙤𝙩 𝙞𝙪𝙗𝙞 𝙨𝙞 𝙘𝙖 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙥𝙪𝙩𝙚𝙧𝙣𝙞𝙘𝙖 𝙨𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖 𝙡𝙪𝙖 𝙘𝙤𝙧𝙤𝙖𝙣𝙖 𝙖𝙥𝙖𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙥𝙡𝙞𝙣𝙖 𝙘𝙪 𝙨𝙥𝙞𝙣𝙞 𝙙𝙖𝙧 𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙘𝙖𝙩𝙖 𝙘𝙪 𝙞𝙪𝙗𝙞𝙧𝙚 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙨𝙖 𝙩𝙧𝙚𝙘𝙞 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙚 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙙𝙚 𝙙𝙚𝙯𝙖𝙢𝙖𝙜𝙞𝙧𝙚,𝙘𝙪 𝙨𝙪𝙞𝙨𝙪𝙧𝙞 𝙨𝙞 𝙘𝙤𝙗𝙤𝙧𝙖𝙨𝙪𝙧𝙞 ,𝙘𝙪 𝙡𝙖𝙘𝙧𝙞𝙢𝙞 𝙨𝙞 𝙢𝙤𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚 𝙢𝙖𝙞 𝙥𝙪𝙩𝙞𝙣 𝙥𝙡𝙖𝙘𝙪𝙩𝙚...𝙙𝙖𝙧 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙖𝙨𝙩𝙚𝙖 𝙢𝙖 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙖𝙩𝙚𝙨𝙘 𝙥𝙩 𝙘𝙚 𝙫a 𝙪𝙧𝙢𝙖 ...𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙩𝙧𝙤𝙛𝙚𝙪𝙡 𝙘𝙚 𝙨𝙚 𝙫a 𝙣𝙪𝙢𝙞 “𝙄𝙪𝙗𝙞𝙧𝙚𝙖 𝙖𝙙𝙚𝙫𝙖𝙧𝙖𝙩𝙖”!𝙄𝙖𝙧 𝙫𝙤𝙪𝙖 𝙙𝙧𝙖𝙜𝙞𝙞 𝙢𝙚𝙞 𝙣𝙪-𝙢𝙞 𝙧𝙖𝙢𝙖𝙣𝙚 𝙙𝙚𝙘𝙖𝙩 𝙨𝙖 𝙨𝙥𝙪𝙣 𝙘𝙖 𝙫𝙖 𝙞𝙪𝙗𝙚𝙨𝙘, 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙪𝙢𝙚𝙘 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙨𝙤𝙖𝙧𝙚𝙡𝙚 𝙖𝙙𝙪𝙨 𝙞𝙣 𝙯𝙞𝙡𝙚𝙡𝙚 𝙘𝙪 𝙣𝙤𝙧𝙞!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate