Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai! Iata prin ce framantari trece frumoasa bruneta si ce dezvaluiri inedite le-a facut fanilor ei!

,

Ella este in continuare una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea dragostei".


In articol:

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva. Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in "orasul iubirii"! Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Citeste si: Manuela, surprinsa in ipostaze incredibile, imediat dupa ce a plecat de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara, alaturi de Andrei Poptelecan, noul ei iubit!

Citeste si: Razboi la Puterea dragostei. Bianca si Livian versus Andreea si Marius: "A plans pana la 3 dimineata. A fost implicata emotional"

Insa nu s-a concretizat nimic intre ea si Iancu, deoarece tanara era cu gandul inca la Jador. Ella a trecut si prin momente contradictorii in ultima perioada, mai ales dupa ultimele discutii aprinse cu Jador.

Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai!

Desi astepta cu nerabdare revenirea lui Jador in casa "Puterea dragostei", Ella nu a fost foarte incantata de atitudinea acestuia. Insa pana la intrarea lui Jador, Ella s-a apropiat de Philip, care a fost mereu galant cu ea, incercand sa o consoleze.
Iata ce mesaj a aparut de curand, pe contul ei de socializare:

"Z๐™ž๐™ก๐™š๐™ก๐™š ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™˜ ๐™ฉ๐™ค๐™ฉ ๐™ข๐™–๐™ž ๐™œ๐™ง๐™š๐™ช ๐™จ๐™ž ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ซ๐™ž๐™ฃ ๐™ข๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™š ๐™™๐™ž๐™›๐™ž๐™˜๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž ๐™ž๐™ฃ ๐™ซ๐™ž๐™–๐™ฉ๐™–, ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™š๐™ง๐™˜ ๐™จ๐™– ๐™ข๐™– ๐™ง๐™ž๐™™๐™ž๐™˜ ๐™จ๐™– ๐™ซ๐™–๐™™ ๐™ฅ๐™–๐™ง๐™ฉ๐™š๐™– ๐™—๐™ช๐™ฃ๐™– ๐™– ๐™ก๐™ช๐™˜๐™ง๐™ช๐™ง๐™ž๐™ก๐™ค๐™ง, ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™š๐™ง๐™˜ ๐™จ๐™– ๐™ซ๐™– ๐™™๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™ฏ ๐™˜๐™– ๐™ฅ๐™ค๐™ฉ ๐™ž๐™ช๐™—๐™ž ๐™จ๐™ž ๐™˜๐™– ๐™จ๐™ช๐™ฃ๐™ฉ ๐™ฅ๐™ช๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™ž๐™˜๐™– ๐™จ๐™ž ๐™ฅ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช ๐™– ๐™ก๐™ช๐™– ๐™˜๐™ค๐™ง๐™ค๐™–๐™ฃ๐™– ๐™–๐™ฅ๐™–๐™ง๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™ฅ๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™– ๐™˜๐™ช ๐™จ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™ž ๐™™๐™–๐™ง ๐™ž๐™ฃ๐™˜๐™–๐™ง๐™˜๐™–๐™ฉ๐™– ๐™˜๐™ช ๐™ž๐™ช๐™—๐™ž๐™ง๐™š ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™—๐™ช๐™ž๐™š ๐™จ๐™– ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™˜๐™ž ๐™ฅ๐™ง๐™ž๐™ฃ ๐™ข๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™š ๐™ข๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š ๐™™๐™š ๐™™๐™š๐™ฏ๐™–๐™ข๐™–๐™œ๐™ž๐™ง๐™š,๐™˜๐™ช ๐™จ๐™ช๐™ž๐™จ๐™ช๐™ง๐™ž ๐™จ๐™ž ๐™˜๐™ค๐™—๐™ค๐™ง๐™–๐™จ๐™ช๐™ง๐™ž ,๐™˜๐™ช ๐™ก๐™–๐™˜๐™ง๐™ž๐™ข๐™ž ๐™จ๐™ž ๐™ข๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™š ๐™ข๐™–๐™ž ๐™ฅ๐™ช๐™ฉ๐™ž๐™ฃ ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™˜๐™ช๐™ฉ๐™š...๐™™๐™–๐™ง ๐™ฉ๐™ค๐™–๐™ฉ๐™š ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™š๐™– ๐™ข๐™– ๐™ฅ๐™ง๐™š๐™œ๐™–๐™ฉ๐™š๐™จ๐™˜ ๐™ฅ๐™ฉ ๐™˜๐™š ๐™ซa ๐™ช๐™ง๐™ข๐™– ...๐™ฅ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™›๐™š๐™ช๐™ก ๐™˜๐™š ๐™จ๐™š ๐™ซa ๐™ฃ๐™ช๐™ข๐™ž “๐™„๐™ช๐™—๐™ž๐™ง๐™š๐™– ๐™–๐™™๐™š๐™ซ๐™–๐™ง๐™–๐™ฉ๐™–”!๐™„๐™–๐™ง ๐™ซ๐™ค๐™ช๐™– ๐™™๐™ง๐™–๐™œ๐™ž๐™ž ๐™ข๐™š๐™ž ๐™ฃ๐™ช-๐™ข๐™ž ๐™ง๐™–๐™ข๐™–๐™ฃ๐™š ๐™™๐™š๐™˜๐™–๐™ฉ ๐™จ๐™– ๐™จ๐™ฅ๐™ช๐™ฃ ๐™˜๐™– ๐™ซ๐™– ๐™ž๐™ช๐™—๐™š๐™จ๐™˜, ๐™ข๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™ช๐™ข๐™š๐™˜ ๐™ฅ๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช ๐™จ๐™ค๐™–๐™ง๐™š๐™ก๐™š ๐™–๐™™๐™ช๐™จ ๐™ž๐™ฃ ๐™ฏ๐™ž๐™ก๐™š๐™ก๐™š ๐™˜๐™ช ๐™ฃ๐™ค๐™ง๐™ž!"

 

Citeศ™te ศ™i:

Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in "orasul iubirii"! Iata ce a aparut pe contul lui de socializare!

Criza medicalฤƒ a transformat piaศ›a muncii: 10 profesii noi รฎn Romรขnia รฎn Clasificarea Ocupaศ›iilor

Cum au fost surprinse Andreea Oprica si Ella prin Istanbul! Fanii le-au taxat imediat: ''Ati iesit la...''

Manuela, surprinsa in ipostaze incredibile, imediat dupa ce a plecat de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara, alaturi de Andrei Poptelecan!

Cine sunt favoriศ›ii sฤƒptฤƒmรขnii ศ™i ce concurent a fost eliminat din emisiune? Rฤƒsturnare de situaศ›ie la Puterea Dragostei. Mesajul ascuns รฎn Cutia Pandorei a dat totul peste cap


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies