Ella a plâns în hohote la "Puterea dragostei"! Ce a făcut-o să cedeze VIDEO

Ella a plâns în hohote în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei"! Denisa a mers să vadă ce s-a întâmplat și să o consoleze.


In articol:

Denisa: Ce faci, Ella? Ce s-a întâmplat?

Ella: Nu răspunde! Am sunat de la Andreea Pirui! M-a blocat (n.r.: Jador)! Marius, la fel! Sună toată lumea, nu răspunde! N-am dreptul să vorbesc cu el? E vorba despre mine!

Denisa: I-ai zis că te-au dat afară și că n-ai ce să faci?

Ella: Da

Denisa: N-a văzut vlogul, vezi?

Ella: Când? Că eu i-am scris că vin acasă și nici seen nu mi-a dat

(...)

Ella: Nu vrea să vorbească, e cu aia în pat! Nici nu vrea să vorbească, așa e, un fake. Toate defectele pe care a încercat să le caute erau numite "Georgiana", nu "Ella". Nu defectele, nu erau reale defectele, el le căuta!

Ella și Jador, prinși în afara casei "Puterea dragostei"!

Ella și Jador au fost prinși împreună în afara casei "Puterea dragostei", la Londra. Pentru acest lucru amândoi au primit un cartonaș galben.

Fetele sunt de părere că Jador nu mai vrea să se întoarcă în casă.

"Da, ne-am văzut în oraș. Puteți să mă faceți cum vreți, pentru mine a contat omul cu care am ceva, nu mă interesează ce zice lumea, judecați-mă. L-am iubit foarte mult, nu e faza că nu-l mai iubesc", a spus Ella.

"Băieții ăștia ce să mai creadă?", a întrebat-o Andreea Mantea.

"Ei știu că l-am iubit și am avut ceva cu el. Nu mai îmi doresc, pentru că nu e băiat de viitor și chiar nu e ok. A tot încercat să mă cheme afară, urma să mă descalific. O dată spune ceva, o dată altceva, nici căsătorit nu cred că va oferi siguranță din cauza meseriei lui", a mai spus Ella.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate