Ella a aruncat bomba: "Dacă aș fi vrut, poate că aș fi putut să îi am pe mulți." Afirmația ei a stârnit reacții în cuplul Marius și Andreea Pirui

,

Ella a fost pusă la zid de toate fetele din casa "Puterea Dragostei", lucru care a făcut-o să reacționeze, dezvăluind că dacă nu l-ar fi iubit pe Jador, cu siguranță ar fi putut avea o relație cu alți băieți din casă.


In articol:

Fetele din casa "Puterea Dragostei" condamnă atitudinea pe care Ella o are în emisiune și consideră că, de cele mai multe ori, gesturile ei sunt deplasate.

Pentru că a primit foarte multe acuzații și s-a certat atât cu Bianca, cât și cu Daiana, Ella a ținut să lămurească lucrurile și să se apere.

Citeste si: Durere si lacrimi! Andra Volos a facut anuntul sfasietor in urma cu putin timp: ''Am aflat cu durere in suflet...''

Ella a aruncat bomba: "Dacă aș fi vrut, poate că aș fi putut să îi am pe mulți."

Într-un moment de sinceritate, Ella a dezvăluit că ar fi putut avea o altă relație în casă dacă ar fi vrut, dar că din respect pentru celelalte persoane a preferat să nu dea curs anumitor propuneri.

"Poate că m-am gândit la unele persoane și poate că nu am făcut. Dacă aș vrea, poate că aș putea avea pe unii, care au fost și care sunt, poate. Să nu mă ia nimeni de proastă pentru că știu când un băiat mă place. Știu, simt.", a spus Ella. 

Citeste si: Bianca a dat cartile pe fata! Care e adevarul despre relatiile ei din casa

Afirmațiile făcute de Ella au făcut-o pe Andreea Pirui să își amintească de perioada în care Marius i-ar fi făcut ochi dulci acesteia, iar de aici și până la atacurile subtile nu a mai fost decât un pas.

Andreea Pirui: Ella, la început, eu am zis că Marius a simpatizat-o și eu am întrebat-o. Ce mă deranjează eu nu uit. Adică nu că mă deranjează, dar ea a zis, da, într-adevăr, Marius mă simpatizează. M-a plăcut, m-a simpatizat, la început.

Bianca: Da și eu știu.

Andreea Pirui: Dacă nu aș mai fi cu el, probabil că ar încerca să se apropie iar de ea. 

Marius: Nu știu când a simțit Ella că am plăcut-o. (...) Te-am atins vreodată? M-am uitat la tine vreodată altfel? Ți-am scris vreodată? Nici la început. Puteam să îți scriu, puteam să te ating, puteam să îți fac ochi dulci, dar nu am făcut-o niciodată. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 

Citește și:

Livian sare în apărarea Ellei. Bianca a explodat: "Voi chiar vreți să îmi scoateți peri albi?"

Philip a facut anuntul, spre bucuria fanilor! Care este primul lucru pe care il face la intoarcerea in tara!

Roxana si Turcu formeaza din nou un cuplu! Iata dovada ca cei doi au mai dat o sansa relatiei lor!

Eliminare surpriză la Puterea Dragostei. Nu se aștepta nimeni ca ea să părăsească competiția. Ce secret a ascuns Cutia Pandorei astăzi?

Cine sunt favoriții săptămânii? Ei sunt cei mai votați concurenți


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies