Elif trece prin clipe de groaza! Cum reactioneaza Maksut cand afla despre casatoria tinerei si la ce gest disperat recurge acesta din cauza geloziei, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Maksut refuza sa creada ca o va pierde pe Elif pentru totdeauna si merge sa ii ceara socoteala pentru decizia luata. Orbit de gelozie, acesta recurge la un gest extrem impotriva tinerei.

Inspaimantata de masura luata de Kiymet pentru nepotul ei, Elif accepta propunerea lui Kerem, de a deveni sotia lui, pentru a-si proteja fiul. Aceasta spera ca doar casatorindu-se isi va putea pastra copilul departe de familia Yorukhan, iar intelegerea lor se va destrama. Fericit ca si-a vazut visul implinit, Kerem se incumeta sa ceara aprobarea familiei sale pentru pasul important ce urma sa il faca impreuna cu Elif.

Insa momentul cererii in casatorie este surprins de Kahraman, care venise entuziasmat sa discute cu Elif despre copilul lor. Socat de hotararea neasteptata a lui Elif, barbatul face cale intoarsa si sufera in tacere infrangerea.

Cea care profita de vulnerabilitatea lui Kahraman este Defne, care incearca sa il consoleze si sa distruga zidul care ii despartea. Desi spera ca isi va recuceri sotul si isi vor relua povestea de iubire, Defne sufera enorm atunci cand Kahraman ii reaminteste ca relatia lor este incheiata si ii cere sa nu isi faca iluzii. Refuzand sa creada spusele acestuia, Defne se afla la un pas de a-si pune capat zilelor, insa mama sa anticipeaza starea acesteia si o salveaza la timp.

Intre timp, Celal vine in ajutorul prietenului sau si ii marturiseste lui Elif tot ceea ce traieste Kahraman din cauza deciziei sale de a se casatori cu Kerem. Aceasta se intristeaza la gandul ca tatal copilului ei sufera si merge intr-un suflet sa discute cu acesta si sa ii ceara iertare, insa il surprinde in bratele lui Defne si realizeaza ca totul a fost o minciuna.

Pe de alta parte, Maksut afla despre decizia lui Elif de a se casatori cu Kerem si totul se prabuseste in jurul sau. El refuza sa creada ca o va pierde pe femeia iubita pentru totdeauna si, orbit de gelozie, recurge la un gest extrem impotriva lui Elif.

Ce va face Maksut aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate