Elif este sechestrata de Maksut! Afla ce eforturi face aceasta pentru a scapa din captivitate si prin ce momente cruciale trece, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Elif isi revine, insa constata cu durere ca se afla tintuita la pat si este prizoniera in casa celui mai mare dusman al sau. Aceasta se lupta din rasputeri sa scape insa eforturile sale sunt in zadar.

Starea lui Elif se amelioreaza, insa realizeaza cu tristete ca fusese sechestrata de Maksut. Aceasta este socata sa descopere ca barbatul a pus la cale un adevarat scenariu si a profitat de tragicul ei accident, pentru a se transforma intr-un erou. Barbatul a urmarit indeaproape actiunile lui Ibrahim si dupa accident a salvat-o de la moarte si a luat-o prizoniera in casa sa.In ciuda rugamintilor disperate ale lui Elif, Maksut  este de neclintit si decide sa o tina in continuare captiva, promitandu-i ca o va ajuta sa se vindece complet si apoi isi vor trai propria poveste de iubire, departe de orice obstacol.In timp ce la conac, familia Yorukhan este pe cale sa se resemneze si sa accepte ca Elif a murit, Kahraman crede cu ardoare ca sotia sa traieste si se afla undeva. Disperat, acesta hotaraste sa angajeze un detectiv care sa investigheze disparitia misterioasa a lui Elif si sa descopere locul in care se afla.Pe de alta parte, Defne se foloseste de absenta lui Elif pentru a castiga teren in vederea recuceririi lui Kahraman si incearca sa se instaleze cat mai curand la conac si sa isi asume rolul de mama eroina pentru Toprak. Insa Defne se confrunta cu refuzul lui Sultan, care este mai inversunata ca niciodata si ii reproseaza acesteia ca este responsabila de moartea fiicei sale si si nu o va putea substitui niciodata in inima lui Kahraman si a fiului lor.

Intre timp, Elif se zbate din rasputeri sa il convinga pe Maksut sa o elibereze, insa se loveste de refuzul categoric al acestuia si de amenintarile sale inspaimantatoare. Barbatul este mai hotarat ca niciodata sa nu o piarda pe femeia iubita si o ameninta ca ii va ucide fiul si mult iubitul sot, in cazul in care nu se va resemna si nu va accepta in viata propusa de el.Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate