Elif este amenintata de Maksut! Afla la ce gest extrem recurge barbatul pentru a se razbuna, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

In aceasta seara va fi difuzat un nou episod al super-serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”, in exclusivitate la Kanal D.

Maksut reuseste sa iasa din inchisoare si descopera un detaliu important despre fosta sa iubita. Cuprins de gelozie, Maksut ia o decizie radicala in privinta lui Elif. Starea lui Elif se inrautateste, fiind la un pas sa piarda copilul, iar Kahraman este nevoit sa decida daca va salva viata lui Elif sau a copilului.

Elif este mai hotarata ca niciodata sa nu renunte la sarcina si hotaraste sa isi riste viata pentru  salvarea coplului, care i-a redat speranta si i-a adus fericirea de care nu avusese parte in familia sa. In ciuda insistentelor lui Kahraman de a o convinge sa renunte la sarcina pentru a-si salva viata, Elif refuza categoric interventia medicilor si se incapataneaza sa reziste de dragul copilului din pantece.

Pe de alta parte, Defne trece prin momente cumplite, la gandul ca a fost la un pas sa provoace moartea lui Elif si a copilului ei. Bulversata de gelozie si remuscari, Defne isi schimba radical atitudinea fata de sotul ei, indepartandu-se din ce in ce mai mult de acesta, iar casnicia lor este in pericol.In cele din urma, Elif depaseste pericolul pierderii copilului, spre satisfactia lui Kahraman si a mamei sale. Tanara devine o adevarata eroina pentru intregul ei sacrificiu, in viziunea lui Kahraman. Insa vestea ca Elif si-a revenit cade ca un trasnet peste Defne, care nu se astepta ca planul ei sa dea gres.Pentru a nu trezi suspiciuni in cadrul familiei, Kahraman o duce pe Elif in casa socrului sau, unde aceasta urma sa locuiasca pe toata durata sarcinii. Tanara este vizitata de Kerem, care isi incearca din nou norocul, marturisindu-i ca o place si oferindu-i sprijinul lui. In vreme ce acestia discutau pe malul marii, isi face aparitia Maksut, care isi indreapta arma catre Elif, fiind mai hotarat ca niciodata sa ii ceara socoteala pentru faptul ca aceasta asteapta un copil...Nu rata un nou episod al serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, doar la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate