Elif este amenintata de Maksut! Afla la ce gest extrem recurge barbatul pentru a se razbuna, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

In aceasta seara va fi difuzat un nou episod al super-serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”, in exclusivitate la Kanal D.

Maksut reuseste sa iasa din inchisoare si descopera un detaliu important despre fosta sa iubita. Cuprins de gelozie, Maksut ia o decizie radicala in privinta lui Elif. Starea lui Elif se inrautateste, fiind la un pas sa piarda copilul, iar Kahraman este nevoit sa decida daca va salva viata lui Elif sau a copilului.


In cele din urma, Elif depaseste pericolul pierderii copilului, spre satisfactia lui Kahraman si a mamei sale. Tanara devine o adevarata eroina pentru intregul ei sacrificiu, in viziunea lui Kahraman. Insa vestea ca Elif si-a revenit cade ca un trasnet peste Defne, care nu se astepta ca planul ei sa dea gres.

Citeste si: Cutremur total la RCS-RDS. Anunțul făcut astăzi de companie. Este vorba de o sumă uriașă - capital.ro


Pentru a nu trezi suspiciuni in cadrul familiei, Kahraman o duce pe Elif in casa socrului sau, unde aceasta urma sa locuiasca pe toata durata sarcinii. Tanara este vizitata de Kerem, care isi incearca din nou norocul, marturisindu-i ca o place si oferindu-i sprijinul lui. In vreme ce acestia discutau pe malul marii, isi face aparitia Maksut, care isi indreapta arma catre Elif, fiind mai hotarat ca niciodata sa ii ceara socoteala pentru faptul ca aceasta asteapta un copil...


Nu rata un nou episod al serialului „Ziua in care mi s-a scris destinul”, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, doar la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies