Elif afla ca a fost inlocuita cu Defne! Reactia tinerei al carui destin a fost furat din nou, o aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Dupa doi ani, in care a fost sechestrata de Maksut, Elif reuseste sa ajunga la conac, unde se confrunta cu cea mai crunta imagine. Aceasta constata cu tristete ca fiul ei se afla in grija rivalei sale.

In vreme ce Elif se lupta din rasputeri sa il convinga pe Maksut sa o elibereze, Kahraman continua sa isi caute sotia. Simtind ca Elif traieste undeva, dar nu reuseste sa se intoarca, acesta cauta disperat noi indicii care sa il conduca spre un deznodamant fericit.

Pe de alta parte, familia Yorukhan profita de faptul ca fiul lor se dedica trup si suflet cautarilor sotiei sale si le interzic lui Sultan si lui Nazli sa isi mai vada nepotul, propunandu-le sa se intoarca in satul lor natal, pentru a nu se mai implica in cresterea lui Toprak.

Dupa doi ani de la cumplitul accident care i-a shimbat destinul lui Elif, tanara continua sa fie prizoniera lui Maksut si trece prin chinuri groaznice la gandul ca nu isi va mai putea revedea familia niciodata. In cele din urma, aceasta concepe un plan de evadare, bazandu-se pe un secret important, cu ajutorul caruia urma sa scape din infern.

In toata aceasta perioada, Kahraman s-a distantat de familia sa, inchizandu-se in el si traind singuratic, de parca nu ar mai fi asteptat nimic de la viata, nici cei doi copii ai sai nu l-au ajutat sa depaseasca tragedia disparitiei lui Elif. Decizia barbatului a atras un adevarat dezastru si in cadul companiei, care a decazut sub conducerea lui Yakup si se afla in pragul falimentului. Cea care profita de situatia lui Kahraman este Defne, care se instaleaza din nou la conac, unde isi creste fetita, dar este o mama buna si pentru Toprak.

Dupa indelungi incercari de a-l convinge pe Maksut sa o elibereze, Elif se recupereaza si reuseste sa fuga din casa acestuia, cu ajutorul asistentei sale, intentionand sa ajunga la conac. Insa este impiedicata de Maksut, care o sechestreaza din nou, devenind mai inversunat ca niciodata.

Intre timp, Kahraman cade in capcana lui Defne si accepta casatoria pentru a-si creste copiii impreuna. Iar Maksut profita de aceasta veste pentru a o invenina pe Elif si decide sa ii dovedeasca ca sotul ei pe care isi dorea cu ardoare sa il revada, a uitat-o si traieste fericit alaturi de Defne. Mergand la conac, pe ascuns, Elif constata cu durere ca barbatul iubit a inlocuit-o cu cea mai mare rivala a sa si ca fiul ei se afla in bratele acesteia.

Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate