Elena Marin, dezvăluiri ULUITOARE despre Zanni și Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor: "Cel care a manipulat are o inteligență distructivă"

,

Elena Marin a rupt tăcerea după eliminarea de la Survivor România. Ce a dezvăluit despre Zanni și Sebastian.

În ediția de joi, 8 iulie, Elena Marin a fost eliminată din competiția Survivor România 2021. Imediat după ce a părăsit emisiunea, Faimoasa a acordat un prim interviu, în care a vorbit despre parcursul ei în emisiune, despre relația cu logodnicul ei, Andrei, dar și despre colegii cu care a împărțit insula din Republica Dominicană timp de jumătate de an.

Citeste si: Maria Chitu, aparitie incendiara dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cine a facut publice primele imagini cu semifinalista: "Rivale in competite, prietene in viata de zi cu zi..."

Elena Marin, prima reacție după eliminare

Dansatoarea Elena Marin a părăsit competiția Survivor România în etapa semifinalelor.  Fosta asistentă TV a izbucnit în lacrimi după aflarea veștii și a transmis un mesaj emoționant. 

"Mă așteptam la orice. După consiliul în care Albert a ieșit eliminat, chiar dacă a ieșit de multe ori favoritul publicului, mi-am dat seama că orice se poate schimba. M-am simțit în pericol, îmi era frică și fix ceea ce nu voiam să se întâmple, s-a întâmplat. Din păcate, am fost eliminată din competiție.", a mărturisit elena imediat după eliminare.

Citeste si: DIALOG RAVASITOR de iubire intre Zanni si Ana Porgras inainte de Marea Finala Survivor Romania 2021!

Dezamăgită de decizia publicului, dar și de faptul că a fost eliminată în semifinale, Elena Marin încearcă să treacă peste. Faimoasa are planuri mari pentru viitor, vrea să-și îndeplinească cele mai mari visuri.

"Chiar dacă nu am câștigat Survivor, visul meu nu se va opri aici. Îmi doresc să îmi deschid o școală de dans, în care să am foarte multe balerinuțe pe lângă mine, foarte mulți copii cu care să  merg la concursuri sportive, să îi învăț, să reușim să avem performanțe sportive foarte mari. Să ajungem să cucerim cele mai mari concursuri de dans și să dansăm pe cele mai mari scene.

Cel de-al doilea vis este să-mi construiesc o căsuță, a mea, în care să stau alături de familia mea și cu multe animale.", a adăugat Faimoasa.

Cel mai emoționant moment pentru Elena Marin

Elena a vorbit despre cel mai emoționant moment de la Survivor România 2021. Faimoasa și-a amintit de o scrisoare de la cel pe care îl credea fost logodnic.

Când a plecat din România, Elena tomai fusese părăsită de Andrei, logodnicul ei, după cum a spus chiar ea. După ce a câștigat un joc de comunicare, Faimoasa a avut parte de o surpriză, Andrei ei își schimbase total părerea în ceea ce o privește. 

Citeste si: În această seară, aflăm cine este Marele Câștigător „Survivor România” 2021! Maria a fost eliminată aseară din competiție/ Audiente

"Unul dintre momentele care m-au umplut de emoție, și care a fost unul foarte surprinzător și foarte plăcut pentru mine a fost după puțin timp când am ajuns aici. A fost chiar la începutul experienței mele. În momentul în care am plecat de acasă era dezamăgită de acasă. Sună dur, dar acesta este cuvântul, părăsită de iubit și spunând că nu mă așteaptă, fiind cu inima praf și neștiind încotro să o iau și nu am vrut să arăt această vulnerabilitate.

După o lună de zile aici, la unul dintre jocurile de comunicare pe care le-am câștigat, am primit un mesaj foarte frumos de la el. Mi-a spus că mă aștepată, că are are încredere în mine, că e acasă alături de iepurașul nostru Magic și că știe cât sunt de puternică. Acela a fost primul moment care mi-a dat putere să lupt mai departe, care mi-a umplut sufletul de fericire și care m-a făcut să înțeleg că oamenii pot lua decizii greșite la nervi sau în anumite momente nepotrivite. Ulterior, își pot schimba decizia și își dau seama că au greșit.

Mi-ar plăcea să cred că el și-a schimbat radical decizia pentru sentimentele pe care le avem unul față de celălalt. Pentru că mă iubește, pentru că am trăit și am avut momente unice și că în momentul în care iubești cu adevărat nu poți renunța ușor la o persoană. Cred că acestea ar fi motivele pentru care el s-a schimbat. Sau pentru că și-a dat seama, după o lună de zile în care nu m-a mai avut acasă și nu mai eram cu el, că îi este dor de mine, că îi lipsesc, că a luat o decizie greșită",  a spus Elena Marin.

Ce a dezvăluit Elena despre Zanni și Sebastian

Elena a fost întrebată ce crede despre Zanni și Sebastian Chitoșcă, Faimoasa nu a vrut să vorbească urât despre cei doi, în ciuda conflictelor pe care le-au avut de-a lungul competiției Survivor.

Citeste si:// FINALIȘTII Survivor România 2021 //Câți concurenți se află în finala Survivor România 2021?

"Mi-ar plăcea să nu, inclusiv acum, la finalul acestei competiții, mi-ar plăcea să nu vorbesc urât de ei. De la Sebastian și Zanni am avut lucruri de învățat. Sebastian mi-a părut că este ușor influențabil și că Zanni a fost cel care l-a manipulat.

A fost impulsiv și nu se putea controla în cazul în care era acuzat. Simțea nevoia să atace, totuși, undeva are un fond bun. Cred că dacă ne-am fi cunoscut în viața reală, cred că ne-am fi înțeles altfel.

Nu mi s-a părut că a jucat corect în această competiție. Mi s-a părut că a încercat să scoată în evidență anumite lucruri care nu au fost reale, dar fiecare și-a jucat cartea după cum a considerat.", a mărturisit Faimoasa.

Citeste si: Zanni, hohote de plans inainte de Marea Finala Survivor Romania 2021. Posibilul castigator, moment de slabiciune. Ce i-a transmis fiul lui Alex Velea?

Întrebată dacă consideră că există un concurent dintre ultimii rămași în competiție care merită locul în Marea Finală mai puțin decât ea, Elena a dat un răspuns categoric, Zanni. Faimoasa susține că Zanni nu ar trebui să fie acum în finală din cauza comportamentului său, dar și din cauza strategiilor pe care le-a avut de-a lungul competiției.

"Omul care consider că nu merită să fie acolo din punct de vedere comportamental, din punct de vedere al strategiilor, din punct de vedere al lucrurilor murdare și necurate pe care le-a făcut este Zanni.

Este omul care are o inteligență mare pe care o folosește în scopuri distructive. Nu o folosește în niciun caz pentru a încerca să lupte corect, să luate drept, să fie pentru el bine. El se hrănește prin a-i distruge pe alții.

Inclusiv dureros a fost acum când am părăsit competiția, când am ieșit din consiliu și nu știu… cred că nu aș putea niciodată, dacă el, în această seară, ar fi ieșit din competiție nu cred că aș fi putut să strig la el și să-i zic „Dumnezeu a făcut dreptate', lucru pe care el l-a făcut. A strigat după mine și a zis că „în sfârșit, n-ai mai reușit să păcălești'. Nu consider că am păcălit nicio secundă.

Asta sunt și sunt bucuroasă că iubitul meu, care în fiecare seară când veneam de la muncă sau mi se întâmpla ceva și de fiecare dată puneam la suflet, el era cel care avea toată răbdarea din lume și-mi spunea „nu te mai consuma, nu mai plânge, încearcă să fii mai dură, încearcă să ascunzi când cineva îți face un rău.

Familia mea știe cum sunt, prietenii apropiați… Asta îmi dă cumva încredere că eu și cei care mă cunosc știu cum sunt. În plus, alte persoane au vrut să scoată din context lucrurile astea, să creadă că mă prefac, că joc un rol, lucru pe care l-a făcut Zanni de la începutul competiției și până acum.

Omul care nu din punct de vedere sportiv, că din punct de vedere sportiv a demonstrat, ci al calității umane și al dreptății și al lucrurilor cinstite, este omul care nu merita să mai fie aici în acest punct al competiției", a dezvăluit Elena.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Elena Marin a fost întrebată și despre momentele critice de la Survivor pentru ea. Aceasta a declarat că a fost extrem de dureros în momentul în care Zanni a spus că ea s-a dat la el și la Cosmin Stanciu.

„Primul dintre ele a fost în momentul în care Zanni m-a acuzat ca m-am dat la el și la Cosmin, lucru care efectiv am simțit că sufăr atât de tare și că nu întelegeam de unde s-a produs acea minciună.

Știam că, indiferent de situația în care eu mă aflam cu Andrei, știam că el poate vedea lucru ăsta, știam că am o mamă și un tată care se uită la această emisiune și mă cunosc și mă gândeam că oare ce o să spună. Nu știam pentru că nimeni nu voia să îmi spună exact cum s-a ajuns să se spună lucrurile astea, toată lumea se ferea. A fost un moment critic pentru mine.

A fost un moment în care efectiv nu știam cum să reacționez, nu știam ce să fac și m-a durut și m-a devastat foarte tare, asta fiind la începutul competiției', a mai afirmat Elena Marin.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Culiță Sterp a rămas singur cu copilul după ce iubita lui a plecat de acasă! Imaginea care i-a uimit pe fani: "Prima dată când plec eu!"

Consiliul şi Comisia Europeană vor da explicații în PE pentru votul anti România și Bulgaria din Consiliul JAI

Culiță Sterp a rămas singur cu copilul după ce iubita lui a plecat de acasă! Imaginea care i-a uimit pe fani: "Prima dată când plec eu!"

Antrenorul lui Iancu Sterp aruncă bomba: "Le-a adus cei mai mulți bani. S-a simțit folosit!" Cum s-ar fi folosit organizatorii RFX de notorietatea lui pentru a caștiga...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies