Elena Marin a uitat-o pe Maria Chitu, cea care a sprijinit-o neconditionat la Survivor Romania 2021? Ce dezvaluire a facut recent Razboinica

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 10:25
A uitat-o Elena Marin pe Maria Chitu dupa Survivor Romania 2021?
Sursa: Instagram

Maria Chitu a facut cateva dezvaluiri despre relatia de acum cu Elena Marin, Faimoasa pe care a aparat-o in timpul competitiei Survivor Romania 2021.

Maria Chitu a avut curajul sa se certe cu o parte din coechipierii sai pe ultima suta de metri la Survivor Romania 2021 pentru a-i lua apararea Elenei Marin care era mereu subiect de disputa intre Faimosii ramasi in competitie. De multe ori, Maria Chitu a fost acuzata de Razboinicii din echipa ei ca Elena Marin si-a pus o amprenta negativa asupra ei si ca face si actioneaza precum Faimoasa.

Maria Chitu nu mai tine legatura cu Elena Marin dupa ce s-a terminat competitia Survivor Romania 2021

Cele doua au legat o stransa prietenie pe ultima suta de metri si s-au sprijinit reciproc atunci cand baietii ramasi in competitie le atacau. Dupa ce competitia s-a terminat, se pare ca cele doua nu au mai pastrat legatura desi Maria Chitu a incercat sa ia legatura cu fosta concurenta.

“Nu sunt apropiată de nimeni. Dar m-am mai întâlnit cu unii dintre băieți. Cu Adelina nu am mai ținut legătura, Elenei i-am dat mesaj, dar nu știu dacă este numărul ei. Cred că dacă dorea să ținem legătura găsea ea o variantă”,  a mai declarat fosta Razboinica de la Survivor Romania.

Citeste si: Jador a spus adevarul dupa ce a explodat internetul ca Georgiana e gravida! Ce raspuns a dat fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cat despre noul iubit din viata ei, Maria Chitu a spus ca barbatul o face foarte fericita:" “Ne cunoaștem doar de o lună jumătate nu știu cum vor evolua lucrurile. Deocamdată nu mă gândesc neapărat la o familie când ne cunoaștem doar de o lună și jumătate. Dar ne înțelegem foarte foarte bine. Este un tip foarte spontan.  Îmi e dor de el mereu.

Din experiența mea în relații, mereu în prima lună apăreau discuții, certuri sau conflicte, dar cu el nu a fost cazul.”

“Eu sunt în centrul atenției și el mă ascultă”, a glumit Maria Chițu cand a dat mai multe detalii despre iubitul ei. Insa, cel mai important, Maria Chitu a inteles ca se poate baza pe el atunci cand are cea mai mare nevoie si o sprijina neconditionat.