Elena


In articol:

Cine e Elena de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Elena are 23 de ani, este din Tg Jiu si a marturisit ca s-a inscris la Puterea Dragostei pentru a-si gasi sufletul pereche. De curand, a incheiat ultima relatie, ea fiind cea care a luat aceasta decizie, motiv pentru care fostul ei iubit inca isi mai doreste o impacare cu ea.

Cati ani are Elena de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Elena s-a nascut in 1998 si are 23 de ani. Elena de la Puterea Dragostei este nascut in zodia "Capricorn".

Fotografii cu Elena de la Puterea Dragostei, sezonul 4

elena puterea dragostei sezon 4
Elena s-a alaturat echipei fetelor de la Puterea Dragostei, sezonul 4[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vot Puterea Dragostei, sezonul 4. Cum sa o votezi pe Elena la Puterea Dragostei in sezonul 4

O poti vota pe Elena de la Puterea Dragostei in timpul perioadelor de vot, anuntate in timpul emisiunii, exclusiv pe site-ul dedicat emisiunii, https://www.putereadragostei.ro.
Zilnic, vei putea acorda pentru Elena de la Puterea Dragostei cate un vot la cele doua sectiuni:

- „Votati-va concurentul favorit!”
- „Cine crezi ca trebuie sa plece din casa Puterea Dragostei?”

Gasesti tot regulamentul de vot pentru Puterea Dragostei, sezonul 4, la adresa https://www.putereadragostei.ro

Despre Puterea Dragostei, sezonul 4

"Puterea Dragostei" e cel mai urmarit reality show matrimonial din Romania, bazat pe formatul international "Power of Love". Doua grupuri, unul al fetelor si altul al baietilor, locuiesc intr-o casa in care sunt urmariti permanent, cu scopul de a-si gasi iubirea adevarata. Baietii si fetele locuiesc separat si se intalnesc, cu diverite ocazii, in fata camerelor de filmare. 

Un rol foarte important il au telespectatorii, care isi pot vota favoritii. Saptamanal, concurentul de la Puterea Dragostei, barbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani, în valoare de 1.500 de euro. 

Citeste si: Cine e Geanina de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Citeste si: Cine e Adriana de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Eliminarile au loc in fiecare saptamana iar in decizie sunt implicati atat concurentii de la Puterea Dragostei, care fac nominalizari pentru eliminare, cat si telespectatorii, care voteaza concurentul despre care cred ca ar trebui sa plece de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continuă cu cel de-al patrulea sezon, ce va avea premiera luni, 6 septembrie. Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, va putea  fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

 

Cookies