Ele sunt cele două fiice superbe ale carismaticei Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată astăzi Berguzar și Zeynep Korel, cele mai mari comori ale celebrei actrițe Hulya Darcan!

,
ma numesc zuleyha

Hulya Darcan, o actrita emblematica in Turcia

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgita Hulya Darcan, actrița care a dat viață personajului Lütfiye în serialul Mă numesc Zuleyha, este o mama mândră de cele două fiice ale sale, Berguzar și Zeynep.

Hülya Darcan se numără printre cele mai apreciate și mai de seama actrițe ale cinematografiei din Turcia. Cu peste cinci decenii de carieră în domeniul actoriei, Hülya Darcan este considerată o actrița de legendă datorită numeroaselor roluri magistral interpretate și datorită talentului ei uriaș. Dincolo de carieră ei de succes, Hülya Darcan este și o mama fericită și împlinită, care își adoră cele două fiice.

Ele sunt cele două fiice superbe ale carismaticei Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha

Hülya Darcan a venit pe lume în anul 1951, în orașul Izmir, într-o familie modestă, însă cu multă ambiție și perseverență, aceasta a reușit peste ani să lupte pentru marele ei vis de a deveni o actrița celebra. Încă din anii de liceu, frumoasa Hulya Darcan a câștigat locul trei în cadrul unui concurs de talente, intitulat Ses Magazine Cover Star, organizat de o revista celebra de la acea vreme. Iar acest premiu a reprezentat începutul carierei sale în actorie. La vârsta majoratului a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu brio.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, veste bomba in Cukurova!

ma numesc zuleyha

Hulya Darcan, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

In anul 1970 Hulya a primit primul ei rol într-un film artistic, intitulat Yaslı Gelin, care i-a deschis drumul către carieră de succes de astăzi.

Au urmat de-a lungul anilor multe roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe. Deși are venerabila vârstă de 71 de ani, Hulya Darcan continuă să își încânte fanii cu noi apariții uluitoare pe micile ecrane. În anul 2019 a acceptat fără să stea pe gânduri să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în ciuda faptului că producția s-a filmat în orașul Adana, departe de Istanbul.

Citeste si: Cine este și câți ani are Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha! Îndrăgita Hülya Darcan este mama unei celebre actrițe din tânăra generație a Turciei!

Dincolo de carieră sa fulminantă Hulya Darcan a avut o viață de familie frumoasă până în anul 2005, când soțul ei, celebrul actor, Tanju Korel, a decedat, aducând multă suferință soției și celor două fiice. Cei doi actori au împreună două fiice superbe, Zeynep (49 de ani) și Berguzar (39 de ani), pe care le-au crescut în mediul actoricesc. Însă dintre ele doar Berguzar Korel a decis să urmeze carieră părinților săi, devenind o actrița de renume în Turcia și care a reușit să ducă mai departe faima familiei sale. Pe de altă parte, Zeynep, a ales studieze în domeniul turismului la Universitatea Boğaziçi și ulterior a studiat și în domeniul design-ului, în Texas, acolo unde a și hotărât să se stabilească de mulți ani.

hulya darcan

Hulya Darcan si familia sa

[Sursa foto: hurriyet.com.tr]

În urmă cu doi ani, în presă din Turcia a scris despre faptul că cele două surori au ajuns să se certe aprig din cauza unor moșteniri ce li se cuveneau amândurora. Prinsă la mijloc între cele două fiice pe care le adoră deopotrivă, actria Hulya Darcan a încercat din răsputeri să le înduplece și să fie ea cea care îngroapă securea războiului iscat inutil. Cele două surori nu au mai fost văzute împreună, alaturi de mamei lor de mulți ani, însă Hulya Darcan le iubește enorm în mod egal și le are mereu în suflet și speră că certurile dintre fiicele sale să se stingă și să redevină o familie unită.

hulya darcan

Hulya Darcan, in urma cu circa zece ani, alaturi de fiicele sale

[Sursa foto: hurriyet.com.tr]

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care...

Noua isterie la nivel mondial: un joc a reușit să înnebunească lumea și devine cel mai căutat cuvânt pe Google

Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care...

Cum arată actrița Hande Soral la aproape o săptămână după ce a născut. Locul unde a fost surprinsă Umit din serialul Mă numesc Zuleyha după ce a devenit mamă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies