Cine este și câți ani are Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha! Îndrăgita Hülya Darcan este mama unei celebre actrițe din tânăra generație a Turciei!

,
actrite din turcia

Hülya Darcan, o actrita emblematica a Turciei

[Sursa foto: Instagram Bir Zamanlar Çukurova]

Hülya Darcan se numără printre actrițele de legendă ale cinematografiei din Turcia datorită rolurilor magistral jucate de-a lungul carierei sale.


In articol:

Hülya Darcan reprezintă o personalitate marcantă a cinematografie turcești deoarece a jucat în numeroase seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese, premii și distincții impresionante de-a lungul carierei sale.

Cu o frumusețe răpitoare și un talent desăvârșit, Hülya Darcan a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate.

Celebra actrița este extrem de mândră de fiica sa cea mică, deoarece aceasta i-a moștenit talentul actoricesc și este astăzi una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Cine este și câți ani are Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha

Hülya Darcan s-a născut în anul 1951, în orașul Izmir, într-o familie modestă, în anul căreia a crescut și a primit o educație aleasă alături de sora ei mai mică, Nuray Darcan. Încă din adolescență Hülya Darcan a visat să ajungă o celebritate, iar destinul i-a pregătit un drum plin cu succese și satisfacțîi. Astfel, pe când avea doar 16 ani și doar ce absolvise liceul, mai exact în anul 1967, Hülya a ajuns pe locul al treilea în cadrul unei competiții de talente, intitulată Ses Magazine Cover Star, organizată atunci de către una dintre revistele celebre ale vremii. Iar după această fructuoasă apariție, în anul 1970, Hülya Darcan a primit o prima ofertă de a juca într-un film artistic, Yaslı Gelin, care i-a deschis drumul către carieră strălucită de astăzi.

Citeste si: Fikret, punct si de la capat! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, in serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D

ma numesc zuleyha

Hülya Darcan, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Bir Zamanlar Çukurova]

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

În anul 1995 frumoasa și talentata actrița a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Bizim Ev, care de asemenea a fost un real succes.

Au urmat apoi alte multe roluri atât în filme cât și în seriale de excepție, care i-au adus notorietate chiar și pe plan internațional și au propulsat-o printre cele mai bine cotate și apreciate actrițe din Turcia.

Dincolo de platourile de filmare, Hülya Darcan la- întâlnit pe Tanju Korel, un coleg de breaslă, de care s-a îndrăgostit iremediabil și care în anul 1974 i-a devenit soț. Iar în anul 1977 a venit pe lume prima lor fiica, Zeynep și în 1982 s-a născut cea de-a două fiica, Berguzar. Peste ani, Hülya Darcan a observat cu mândrie talentul lui Berguzar și a susținut-o și îndrumat-o să îi urmeze profesia.

actrite din turcia

Hülya Darcan si fiica sa, Berguzar Korel

[Sursa foto: Instagram Hülya Darcan]

În prezent Berguzar Korel se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale tinerei generații, este căsătorită cu celebrul actor Halit Ergenc, căruia i-a dăruit trei copii superbi și împreună au o familie minunată. Îndrăgită actrița Hülya Darcan, ajunsă la venerabila vârstă de 70 de ani, se simte o femeie împlinită atât pe plan profesional cât și pe plan personal. În ciuda vârstei sale, Hülya nu s-a retras încă din lumina reflectoarelor, ci dimpotrivă are de gând să își mai surprindă fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane.

În anul 2021, aceasta a fost cooptată în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Lütfiye Duman, pe care l-a acceptat că pe o mare provocare, după marele succes de care s-a bucurat și rolul ei din serialul Dirilis: Ertugrul (în care a jucat între anii 2014 și 2019).

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, din nou împreună pe aceleași platouri de filmare, după opt ani de la primul lor proiect comun! Iată cum arătau atunci!

Un primar PNL a tăiat panglica unei capele mortuare: Va fi pusă la dispoziția tuturor!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fikret, punct si de la capat! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, in serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies