"El are bani doar de țigări și de băutură" Oana Roman, atac dur la adresa lui Marius Elisei:”Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 feb 2023, 23:40

Marius Elisei refuză să-și vadă fiica. Oana Roman a reacționat dur 

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut dezvăluiri șocante despre fostul ei soț. Fiica lui Petre Roman a făcut publice mesajele pe care i le-a trimis lui Marius Elisei.

Oana Roman a făcut o serie de dezvăluiri în mediul online ce îl vizează chiar pe fostul ei soț, Marius

Elisei. Vedeta îi aduce acuzații grave fostului partener, atât despre treburile casnice care i-au revenit ei, cât și despre faptul că acesta i-a dat block pe toate rețelele de socializare, ba mai mult, nu răspunde nici la mesajele care au legătură cu fiica lor, fapt ce a determinat-o pe aceasta să facă publice mesajele pe care i le-a trimis în ultima perioadă.

Oana Roman, criticată dur de internauți 

Oana Roman a primit critici dure din partea urmăritorilor după ce s-a plâns pe internet că este nevoită să strângă constant după cățelușa familiei, care a devenit și mamă, și pe care Marius Elisei i-a lăsat-o în grijă, iar costurile pentru îngrijirea femelei și a puilor sunt uriașe, motiv pentru care vedeta a decis să vândă puii.

  "Au sărit deșteptele care îmi spun: 'Nu te mai plânge că

strângi după căței, că tu ți-ai asumat să ai pui, dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta', ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au, pentru că am explicat că nu mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei, pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște
mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile, că el are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu."
, a declarat Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Citește și: „Mama se trezește noaptea și urlă după Catinca. Am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”. Oana Roman vorbește despre durerea resimțită de Mioara Roman din cauza fiicei sale

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Marius Elisei refuză să-și vadă fiica. Oana Roman a reacționat dur 

Oana Roman nu a mai rezistat și a făcut totul public, aceasta a ținut să facă publice mesajele pe care i le trimite zilnic lui Marius Elisei și care au legătură cu fiica lor. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că Isa suferă foarte mult pentru că tatăl ei nu vrea să o vadă.

„Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

”Având în vedere că fostul meu mi-a dat block peste tot. Și nu-i pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitoare la atitudinea lui vis a vis de Isabela. De duminică până azi i-am trimis următoarele mesaje”,  a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Ce face Marius Elisei, la o lună după ce s-a despărțit de Oana Roman: „Sunt gata să fiu fericit”. Bărbatul a apărut pe Internet cu zâmbetul până la urechi