Ei vor participa la concertul extraordinar sustinut de Jason Derulo! Final dramatic in jocul de recompensa la Survivor Romania 2021!

,
survivor romania 2021
Ultimul duel al jocului de recompensa s-a dat intre Starlin si Culita, la Survivor Romania.

Faimosii si Razboinicii de la Survivor Romania 2021 au luptat pana la epuizare pentru a dobandi mult doritul premiul pus in joc, insa la final o singura echipa si-a adjudecat victoria.


In articol:

Desi ambele echipe de la Survivor Romania 2021 au plecat la startul jocului de astazi cu multa determinare si cu gandul de a castiga marea recompensa, in cele din urma cei care au reusit sa acumuleze maximul de puncte si sa isi gestioneze favorabil emotiile si presiunea de pe umeri au fost Faimosii.

Astfel, concurentii echipei rosii au reusit sa castige jocul cu recompensa speciala, aceea de a particpa la concertul sustinut de Jason Derulo, dar si marea oportunitate de a-l cunoaste personal pe celebrul artist, dupa concert.

Faimosii au castigat jocul de recompensa! Ei vor merge la concertul sustinut de Jason Derulo!

Faimosii si Razboinicii au luptat cu toate armele, pana la epuizare pe traseul piratilor, exclusiv pe apa si au incercat din rasputeri sa ramana concentrati si la probele de indemanare, pentru a aduce cat mai multe puncte pretioase echipelor lor.

survivor romania 2021
Faimosii si Razboinicii la startul jocului pentru recompensa, la Survivor Romania 2021.

Batalia dintre cele doua echipe a fost una dificila dar si spectaculoasa in acelasi timp, deoarece toti concurentii au dat tot ce au avut mai bun pe traseu si au avut o mare dorinta de a castiga. Ca de fiecare data pe traseele din Republica Dominicana, nu au lipsit momentele tensionate si nici rasturnarile de scor, care au adus un plus de frumusete jocului.

Jocul de recompensa de astazi a fost deschis de Zannidache, din tabara Faimoșilor, și de Sorin, din echipa Razboincilor, iar primul punct a fost adus de Sorin pentru echipa sa, dar ulterior, scorul jocului a inceput

sa se echilibreze, ajungandu-se de multe ori la egalitate, ceea ce a sporit si mai mult presiunea in randul concurentilor.

survivor romania 2021
Bucurie imensa pentru Faimosi, care au reusit sa castige jocul de recompensa!

După o batalie cu un scor strans, in final, Faimosii au castigat jocul si mult ravnita recompensa, punctul decisiv fiind adus de Culita, care s-a descurcat mult mai bine la proba de indemanare, fata de adversarul lui, Starlin. Astfel, Culita a reusit sa aduca victoria echipei sale, cu scorul de 10 la 8 si sa le ofere sansa de a merge la concertul special sustinut de Jason Derulo.

survivor romania 2021
Tristete teribila in tabara Razboinicilor dupa a treia infrangere consecutiva din aceasta saptamana la Survivor Romania.

Asa cum era de asteptat, in echipa Faimosilor bucuria a fost imensa, Culita a fost ridicat pe brate in semn de multumire de catre colegii sai, in vreme ce in tabara Razboinicilor s-a asternut o tacere dureroasa, toti fiind extrem de dezamagiti de a treia mare infrangere suferita in aceasta saptamana.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 28 martie 2021- VIDEO. Ce dezvăluiri a făcut Elena Marin înaintea jocului de recompensă: „Nu mai avem motive să...”

Citeste si: Explozie de bucurie pentru concurentii de la Survivor Romania la aflarea mizei fabuloase! Cum si-au facut aparitia Razboinicii, la startul jocului de astazi!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Explozie de bucurie pentru concurentii de la Survivor Romania la aflarea mizei fabuloase! Cum si-au facut aparitia Razboinicii, la startul jocului de astazi!

Bode PUNE FRÂNĂ enturiasmului legat de congres: Vom da explicații PUBLICE

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

In aceasta seara, de la ora 20:00, miza uriasa la jocul de recompensa! Jason Derulo, concert pentru echipa invingatoare!

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de duminică, 28 martie 2021 - VIDEO. Ce dezvăluiri a făcut Elena Marin înaintea jocului de recompensă: „Nu mai avem motive să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies