Edward Sanda și Cleopatra Stratan, pregătiți de marele pas! Declarațiile artiștilor despre nuntă și copil: "Noi ne dorim foarte mult"

,
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații despre nunta si copil

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pregătiți să facă marele pas legat de povestea lor de dragoste, fiind mai deciși ca oricând să pășească în fața altarului pentru a fi uniți și în fața lui Dumnezeu.


In articol:

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar relația lor pare să fie din ce în ce mai serioasă. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit, în mare, când ar urma să aibă loc marele eveniment, căsătoria.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au programat nunta

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în vară, chiar în ziua majoratului tinerei artiste, în prezent lucrând la planurile pentru nuntă.

Cântăreții au stabilit să se cunune după ce trece pandemia de coronavirus.

Potrivit declarațiilor lui Edward Sanda făcute la finalul anului 2020, marele eveniment ar putea să aibă loc în 2021, dacă pandemia de coronavirus se va opri și lucrurile vor reveni la normal.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”,  a transmis Edward Sanda pentru impact.ro.

Citeste si: A cerut-o în căsătorie în cel mai frumos mod posibil! Felicitări!

Cleopatra Stratan si Edward Sanda
Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în vară, chiar în ziua majoratului tinerei artiste.

Chiar dacă nu mulți au crezut în sentimentele lor, Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu țin cont de nimeni și de nimic. Cei doi au o relație de dragoste foarte frumoasă, iar această se pare devine din ce în ce mai serioasă. 

Lucrurile sunt mult mai serioase decât s-ar fi așteptat fanii celor doi artiști, aceștia vorbind inclusiv despre copii. Cântăreții sunt foarte tineri, însă își doresc foarte mult să devină părinți.

Citeste si: Cum a reacționat Pavel Stratan după ce fiica lui a fost cerută în căsătorie? Edward Sanda a făcut dezvăluirea: "I-a spus Cleopatrei că nu crede că..."

De curând, Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, prilej prin care un fan a întrebat-o dacă fiica lui Pavel Stratan vrea

să aibă o fetiță, curiozitate la care logodnica lui Edward Sanda a răspuns afirmativ. 

„Da!”,  a spus scurt și la obiect Cleopatra Stratan.

Îndrăgostiții își fac adesea declarații pe rețelele de socializare, acolo unde nu-și ascund sentimentele de iubire. Cântăreața din Republica Moldova este convinsă că artistul este sufletul ei pereche, motiv pentru care nu ezită să-i spună asta în fel și chip.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Edward Sanda si Cleopatra Stratan se pregatesc sa devina parinti? Artistii au facut marele anunt

Lucian Bode a recunoscut DEZASTRUL intervenției de la Onești: S-a ignorat trecutul criminalului, șeful IPJ a minimizat incidentul, nu a existat coordonare

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Cleopatra Stratan este însărcinată? Cine i-a dat de GOL: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”

Cleopatra Stratan are iubit! Cum arata jumatatea artistei celebre pentru "Ghita"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies