Cleopatra Stratan este însărcinată? Cine i-a dat de GOL: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”

,
Cleopatra Stratan, Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu frumos

Cleopatra Stratan, în vârstă de 17 ani, a recunoscut că are o relație cu cântărețul Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani.


In articol:

Frumoasa fiică a lui Pavel Stratan (49 de ani) s-a lansat în muzică la o vârstă fragedă, făcând senzație cu hitul "Ghiță".

Acum nu numai că e o adolescentă în toată regula, dar și-a făcut și oficial o relație, cu artistul Edward Sanda, iar un alt cântăreț celebru de la noi a detonat chiar bomba: i-a urat "sarcină ușoară"!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au

postat o fotografie în care el îi mângâie burtica, iar Randi a comentat imediat: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”

Nu este clar încă dacă Randi are informații în acest sens sau comentariul a fost doar cauza pozei respective, în care Edward Sanda îi mângâie burtica iubitei sale, Cleopatra Stratan.

Comentariul lui Randi a declanșat o furtună pe rețelele de socializare, toată lumea fiind curioasă dacă fiica lui Pavel Stratan este gravidă.

"Cleo e cumva însărcinată? /Aveți ceva să ne spuneți ??Sau ne lăsați/ Sarcină ușoară și naștere încă mai ușoară/ Cleopatra e însărcinată?/Bebe. Super!/Ce mă bucur să vă văd fericiți și frumoși toată viața împreună/Nastere ușoară/ Doar eu am avut impresia ca este însărcinată?", au fost comentariile internauților după mesajul lui Randi.

Cleopatra Stratan, Edward Sanda
Fotografia care a stârnit isteria pe rețelele de socializare

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda 

Speculațiile despre o relație între Cleopatra Stratan și Edward Sanda au apărut cu ceva vreme înainte ca artistul să confirme oficial că cei doi sunt împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au colaborat împreună înainte de a deveni iubiți, muzica fiind și domeniul prin care s-au cunoscut.

"Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram.

Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. 

Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea.

E chiar ce căutam eu", a declarat Edward Sanda la TV.

În timpul stării de urgență Edward Sanda a fost nevoit să stea departe de iubita lui, Cleopatra Stratan.

"Suntem fericiţi, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chişinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgenţă", mărturisea Edward Sanda.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cleopatra Stratan are iubit! Cum arata jumatatea artistei celebre pentru "Ghita"

VIDEO - Rușii mobilizează trupe și în zona Transnistriei: coloană de blindate în perimetrul aeroportului militar din Tiraspol

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Cat de sexy a ajuns sa fie Cleopatra Stratan! Transformarea este radicala: cum arata acum

De la Cleopatra Stratan, la Mihai Eminescu! CARTEA RECORDURILOR si ROMANII care au facut istorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies