Eduard Maya si Vika Vigulina si-au lansat piesa la “Plaja lui Teo”

Miercuri, la “Plaja lui Teo”, emisiune transmisa in direct de postul Kanal D din statiunea Mamaia, Eduard Maya si Vika Jigulina si-au lansat noua piesa, “Love of My Life”. Acompaniati de acordeonul lui Eduard Maya, un WeltMeister editie limitata, instrument a carui “semnatura muzicala” se gaseste in mai toate compozitiile acestuia, cei doi au incantat publicul de pe plaja.

Pentru mine, acordeonul este mai mult decat un instrument muzical. Il pretuiesc nu ca pe un obiect, ci ca pe o fiinta draga. Valoarea lui nu se masoara in bani: datorita lui am cele peste 300 de milioane de vizualizari la piesa ”, ne-a declarat, la sfarsitul emisiunii, Eduard Maya.

Vika Jigulina si Eduard Maya s-au intors recent dintr-un turneu in Orientul Mijlociu, urmand ca peste doua saptamani sa plece in Statele Unite.

In urmatoarele saptamani vom scoate si un videoclip la piesa , apoi ne vom ocupa si de remix-uri. Piesa este vanduta pentru difuzare in 15 teritorii”, a declarat Vika Jigulina.

Edward Maya şi Vika Jigulina sunt solistii care i-au suflat  cantaretei  Lady Gaga titlul pentru “Cea mai buna piesa dance” (“Stereo Love”) la Premiile „Billboard Music Awards 2011” din SUA. Single-ul “Stereo Love” a obtinut discul de aur si de platina in mai multe tari. Cei doi au trait impreuna o intensa poveste de dragoste, pe care au tinut-o secreta de public.

Emisiunea “Plaja lui Teo” se difuzeaza de luni pana vineri, de la orele 16.45, la Kanal D, si este transmisa in direct de pe plaja din statiunea Mamaia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate