Editie specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de 8 martie

Author: Diana Tilă

Cinci concurente celebre intră în “jocul cuvintelor”, în această seară, de la 22:30 - Irina Margareta Nistor, Luminița Anghel, Andra Gogan, Alina Eremia și Monica Anghel.

Dan Negru celebrează Ziua Internațională a Femeii, cu o ediție specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D.  Cinci invitate celebre, Irina Margareta Nistor, Luminița Anghel, Andra Gogan, Alina Eremia și Monica Anghel, cunoscute în întreaga țară, fiecare dintre acestea fiind un nume cu greutate în industria în care activează, sunt invitate să între în “jocul cuvintelor”.

Citește și: Editie speciala "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D! “In copilărie, pregăteam felicitari pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Editie specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de 8 martie

“Venim cu o ediție specială de 8 martie. Sunt cu florile pregătite! Pentru că mintea e un substantinv de gen feminin, dați-mi voie să va prezint invitatele mele din seara asta – Irina Margareta Nistor, Luminița Anghel, Andra Gogan, Alina Eremia, Monica Anghel. Patru minute durează examenul. Aveți emoții?”, le întreabă Dan Negru pe invitatele celebre din

ediția din această seară a emisiunii.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Program TV Kanal D Crăciun 2022. Ce surprize ți-au pregătit vedetele Kanal D în zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2022

Citește și: La mulți ani, Dan Negru! Câți ani a împlinit vedeta Kanal D. Mesajul impresionant transmis de prezentatorul TV la ceas aniversar: ”Privesc fotografiile vechi”

În această zi cu totul specială, cele cinci concurente vor fi întâmpinate de moderatorul

emisiunii cu buchete de flori și îmbrățișări călduroase. Totodată, cele cinci concurente vedetă celebrează curajul și puterea tuturor femeilor din întreaga lume.

Nu ratați o ediție specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D! 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?