Editie speciala "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D! “In copilărie, pregăteam felicitari pentru mama la școală și i le dăruiam cu mare bucurie”

Author: Alina Petre
Dan Negru

Kanal D le-a pregătit doamnelor și domnișoarelor o ediție inedită "Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un frumos mărțișor sub forma unei emisiuni speciale.

In această seară, de la 22:30, cinci doamne si domnisoare vor intra in “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, răspunzând astfel provocării de a găsi soluțiile definițiilor cuvintelor care celebrează renașterea naturii si feminitatea.

Citește și: La 16 ani, Kanal D îi premiază pe fani! Sărbătorim împreună 16 ani de Kanal D cu un super concurs! Iată ce trebuie să faci pentru a participa!

Editie speciala "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D

Celebrul prezentator le-a întâmpinat cu flori, mărțișoare si voie bună. Pentru Dan Negru, 1 Martie are o semnificație aparte.

"Pentru mine 1 Martie inseamnă mama, Codruța, sotia mea si Dara, fiica mea. Sunt un mai mare admirator al zilei de 1 Martie. In copilărie, pregăteam felicitari pentru mama la școala si

i le dăruiam cu mare bucurie. Doamnelor si domnisoarelor le urez să petreacă inceputul primăverii în familie, să se bucure de copii, de natură, de tot ceea ce este frumos"
, a declarat Dan Negru.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Program TV Kanal D Crăciun 2022. Ce surprize ți-au pregătit vedetele Kanal D în zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2022

Cui va purta noroc astăzi noroc mărțișorul în “arena” cuvintelor si

care doamnă sau domnisoară va reuși să dea cele mai multe definitii corecte, vedeti urmărind o editie de colecție "Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe 1 Martie, de la ora 22:30, la Kanal D.

              Și pentru că mărțișorul vine la “Jocul cuvintelor”, să îl intâmpinăm cum se cuvine cu o definiție( sursa: dexonline)( mărțișor, mărțișoare- substantiv neutru;  Mic obiect de podoabă legat de un fir

împletit, roșu cu alb, care se oferă în dar ca semn al sosirii primăverii, mai ales femeilor și fetelor, la 1 martie; sinonime: marț, mărțiguș, mărțăruș).

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?