Ediție Specială a Știrilor Kanal D de Ziua Națională a României – „Neam Unit"

,
stirile kanal d prezentatori
Prezentatorii Știrilor Kanal D[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reportajele realizate de echipa Kanal D stau sub semnul unui "Neam Unit”, în această zi specială în care sărbătorim Ziua Națională a României, punând în prim plan oameni care, prin faptele lor, își lasă amprenta asupra destinului acestei țări și ne umplu tuturor sufletele de mândrie.

Solitari, dar solidari, românii spun într-un suflet "La mulți ani!" țării în care au deschis prima dată ochii și care le-a dat identitatea. Ziua Națională a României este un bun prilej să descoperim români cu povești de viață impresionante.

În cadrul ediției speciale “Neam Unit” a Știrilor Kanal D de la ora 19:00, telespectatorii vor avea ocazia să o cunoască pe Teodora Purja,  un izvor nesecat de înțelepciune, prin glasul căreia se aud hăulitul tăietorilor de lemne, cântecul păsărilor, foșnetul frunzelor.

Vom pași apoi pe ulițele copilăriei, în casă bunicilor și, cu siguranță, vom  accesa cufărul celor mai dragi amintiri.

Nu ratați nici povestea impresionantă a unui sat cu doi locuitori din Alba, care a fost readus la viață de un român reîntors în țară după 15  ani de pribegie printre străini.

De Ziua Națională, reporterii Kanal D va invită să cunoașteți și cătunul Runcuri situat la poalele Munților Pădurea Craiului, un loc unde oamenii pot fi numărați pe degetele de la o mână, iar peisajele  îți taie răsuflarea.

Nu ratați locuri și oameni de poveste în cadrul ediției speciale de 1 decembrie, "Neam Unit”, începând cu ora 19.00, la Știrile Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ilinca Obadescu, in dialog cu Cristian Andrei

Casa Albă, avertisment fără precedent: Vor exista 'consecinţe' pentru Rusia 'dacă Navalnîi moare'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

Denise Rifai, dezvaluiri incredibile din viata personala: ''Imi doresc foarte mult copii''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies