Ilinca Obadescu, in dialog cu Cristian Andrei

,

In editia de ieri a rubricii „La psiholog cu Cristian Andrei”, din cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12:00, celebrul psihoterapeut a vorbit despre modalitatea in care poti trece mai usor peste o despartire

In editia de ieri a rubricii „La psiholog cu Cristian Andrei”, prezentata si realizata de Ilinca Obadescu, in cadrul Stirilor Kanal D de la 12:00, celebrul psihoterapeut le-a explicat celor din fata micilor ecrane cum pot trece peste o despartire dureroasa cei care se confrunta cu o astfel de situatie.

Intervievat de Ilinca Obadescu referitor la acest subiect, Cristian Andrei  a oferit informatii pretioase despe modul prin care poti depasi o astfel de suferinta si a indicat care sunt semnele ce anunta ca vindecarea este completa.

“Ceea ce simti pentru persoana care te-a parasit nu este doar dragostea pe care ai avut-o, este si revolta, descurajarea, deznadejdea pe care le-ai trait atunci cand a plecat persoana respectiva. Ce poti face este sa ai <alternative>, adica sa te ocupi de orice alta persoana importanta pentru tine, din anturaj, din apropierea ta, din familie, etc., dar sa te dedici acelei persoane. Sa-ti ocupi timpul si sa-ti oferi interesul pentru alte persoane, nu doar prieteni. Daca sari dintr-o relatie in alta, tot ce faci este sa-i dedici fostului actuala ta relatie. Si unde mai pui ca actuala ta relatie se simte groaznic ca tu esti cu gandul la altcineva”, a spus Cristian Andrei.

Stim ca suntem vindecati de faptul ca ne-a parasit cineva, atunci cand vorbim despre persoana respectiva ca despre o banalitate ”, a mai spus Cristian Andrei.

Nu pierdeti, in fiecare miercuri, in cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 12:00, rubrica „La psiholog cu Cristian Andrei”, in cadrul careia psihoterapeutul Cristian Andrei ofera sfaturile utile si perspectiva specialistului in raport cu probleme care pot macina, la un moment dat, pe oricine. Temele abordate de Ilinca Obadescu si psihoterapeutul Cristian Andrei in cadrul rubricii acopera sfera gestionarii relatiilor familiale, sociale,  o gama larga de  aspecte dificile intampinate de oameni in diferite contexte si perioade ale vietii.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Duminică, într-o nouă ediţie “Apel la consilier”, metode de reabilitare pentru copiii cu paralizie cerebrală spastică

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sâmbătă, la “ROventura”, popas în Borlești, o străveche vatră de istorie şi tradiție din inima Moldovei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies