Echipa Faimoşilor de la EXATLON - Diana Belbiţă accepta orice provocare! “Mă bat in cuşcă. Ce poate fi mai dur de atât până la urmă?”

,

Duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D va debuta reality show-ul “Exatlon”, competitia televizata care va pune fata in fata, la probe sportive demne de o Olimpiada, doua echipe puternice: pe de-o parte, Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive.

Ajunsi deja in Republica Dominicana, “campul de lupta” unde se vor desfasura probele care le va testa concurentilor capacitatea fizica si psihica, concurentii au inceput deja sa isi puna in valoare atuurile.

Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, spune ca pregatirea ei sportiva si competitiile de MMA la care ia parte regulat au calit-o indeajuns, astfel ca nu se teme de ceilalti adversari de la “Exatlon”. Mai mult, vedeta din Echipa Faimosilor, amatoare de senzatii tari si adrenalina la maximum, a acceptat provocarea de a lua parte la “Exatlon” pentru a-si testa limitele.

“Nu cred ca am o slabiciune iesita din comun, sunt in general o fire versatila, ma acomodez in orice situatie, nu mi-e teama ca voi sta nemancata. Slabesc destul de mult pentru competitii. Nu mi-e teama ca vor fi probe foarte dure, fac asta de mica, ma bat in cusca. Ce poate fi mai dur de atat pana la urma? De asta am si acceptat provocarea. Am auzit ca <Exatlon> este cea mai dura competitie din Romania; mi-am zis: <Ok, practic cel mai dur sport din lume la ora actuala, hai sa vedem daca poate fi ceva mai dur de atat, si daca intr-adevar exista ceva mai dur de atat, sa vad daca pot face fata>", a povestit Diana Belbita.

 

Citește și:

Anda Adam, vedeta EXATLON, vorbeste despre casnicia cu sotul ei: “Nu avem o relatie la modul acela in care ne spionam”

Țara care îi pedepsește cu 2 ani de PUȘCĂRIE pe cei care nu poartă mască

Exatlon - Echipa Faimosilor

Ce si-a luat Claudia Pavel in bagajul pentru “Exatlon”?

Vedeta surprinsa la un masaj cu ciocolata! „Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies