Ea este cea mai importantă și iubită femeie din viața lui Kemal din serialul Aripi frânte! „Te iubesc mai mult în fiecare zi” Iată cum a fost surprins celebrul actor Faik Ergin, alături de mama sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2022, 15:44
Foto(4)

Faik Ergin este considerat un actor talentat și un fotomodel de succes, care a făcut furori pe marile podiumuri.

Chipeșul actor Faik Ergin a făcut furori cu rolul Kemal jucat magistral în serialul Aripi frânte. Totodată acesta se numără și printre cele mai apreciate fotomodele ale Turciei, care de-a lungul celor două decenii de activitate a fascinat publicul pe marile podiumuri. Faik Ergin a reușit să cucerească publicul încă de la primele lui roluri jucate în producții de excepție datorită talentului desăvârșit și a carismei sale aparte.

Ea este cea mai importantă și iubită femeie din viața lui Kemal din serialul Aripi frânte! „Te iubesc mai mult în fiecare zi”

Faik Ergin a venit pe lume în anul 1978, în provincia Hatay, din Turcia, unde a crescut și a studiat. După absolvirea liceului Anatolian Iskenderun Istiklal Makzume, tânărul Faik a decis să studieze Facultatea de Inginerie Civilă, în cadrul Universității Tehnice din Istanbul, unde s-a și stabilit.

Citește și: Asya, fiica lui Kemal din serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată talentata actriță Sera Arıman, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Faik Ergin a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul diabolicului Kemal! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a desfășurat conform scenariului?

În timpul facultății, Faik a început să lucreze și în modeling, reușind apoi să îmbine perfect ambele domenii de activitate și bucurându-se de mari succese. Treptat Faik Ergin a devenit celebru atât în lumea cinematografiei cât și în fashion. În anul 2000, carismaticul actor a câștigat titlul de cel mai bun model din lume, în cadrul unui concurs internațional de modeling și în același an a fost cooptat să joace și primul lui rol în pelicula Fosforlu Cevriye, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

După încheierea facultății, Faik a renunțat la profesia de inginer și s-a reorientat către actorie și modeling, pe care a reușit să le practice în paralel mulți ani.

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Dincolo de viața profesională, Faik Ergin este un bărbat la fel de ambițios și puternic, însă în același timp și unul foarte sensibil și dedicat familiei sale. Deși nu și-a clădit încă propria familie, actorul își adoră părinții și frații și petrece mult timp alături de ei. Faik are o relație specială cu mama lui, pe care o divinizează și o respectă enorm. Iată ce mesaj i-a transmis îndrăgitul actor de ziua mamei.

„Mă blochez când vreau să-ți scriu ceva... când încerc să te descriu pe tine, îmi dau seama că limbajul care este suficient pentru asta nu este de pe pământ... atunci tac... văd că ești altceva... știu că există un singur lucru... zâmbesc... sunt recunoscător... te iubesc mai mult in fiecare zi mama!”, a spus Faik Ergin.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies