E TRAGIC! Pacientii care au nevoie de medicamente pentru A TRAI au dat Statul in judecata. Din fericire, Justitia a fost dreapta

Chinuiti de boala si sleiti de puteri, romanii au strigat din tot rarunchii ca au nevoie disperata de medicamente.

Statul s-a facut ca nu-i vede si nu-i aude, asa ca pacientii l-au dat in judecata si, pana la urma, au castigat. Multi au primit tratamentele vitale de care aveau nevoie, insa pentru altii raspunsul a venit prea tarziu. Boala ii invinsese deja.

Chinuiti de boala si durere, bolnavii cu afectiuni grave sunt uitati de autoritatile care ar trebui sa aiba grija si de ei. A fost de ajuns ca un singur pacient sa castige lupta cu Statul pentru ca ceilalti sa-si adune ultimele puteri si sa-si ceara dreptul la viata in Instanta.

Este marturia unei mame a carei fiica afla ca nu mai are mult de trait. Singura sansa era sa lupte contra sistemului, dar si sa se revolte impotriva Statului. A castigat procesul, a primit medicamentul, iar fiica a raspuns bine la tratament.

Pana acum, aproape 130 de romani au cerut in instanta dreptul la sanatate, iar Justitia a decis ca Statul trebuie sa le plateasca integral medicamentele de care au nevoie.

##VIDEO139159##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate