E razboi in PSD, dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul "Referendumul". Unii cer demisia lui Dragnea, altii vor suspendarea lui Valeriu Zgonea, presedintele executiv al partidului

"Imparatul este gol", anunta unul dintre liderii formatiunii. In urma cu putin timp, conducerea social-democratilor a intrat in sedinta.

Valeriu Zgonea: "Astazi, imparatul este gol. PSD se indreapta catre prapastie."

Asa suna anuntul facut de Valeriu Zgonea inainte de a intra in sediul PSD, unde liderii s-au adunat pentru a analiza situatia creata in urma condamnarii lui Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare. Seful camerei deputatilor este unul dintre cei mai vehementi contestatari ai actualului lider, Liviu Dragnea. Actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a lasat de inteles ca astazi nu se va lua nicio decizie importanta. Chiar si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a spus ca o demisie a sa ar fi provocat un scandal pentru putere în partid care ar fi durat mult timp si ar fi însemnat pierderea alegerilor locale.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate