E moarta de 90 de ani, dar trupul ei e INTACT. Arata de zici ca doarme, iar asta nu e totul! Un DETALIU SOCANT i-a ingrozit pe vizitatori

Rosalia, o fetita care s-a stins din viata pe 6 decembrie 1920, la varsta de 2 ani, este mumia cel mai bine conservata din lume.

Rosalia era copilul unui inalt oficial italian, Mario Lombardo. Fetita s-a stins din viata la varsta de doar 2 anisori din cauza unei pneumonii severe. Familia a fost distrusa la moartea ei, iar tatal atat de profund afectat ca fiica lui s-a stins la o varsta atat de frageda, incat a platit un chimist sa ii conserve trupul astfel incat sa para ca micuta doarme.

Multa vreme nu s-a stiut ce a folosit specialistul chimist pentru a imbalsa trupul copilei ca acesta sa fie conservat in stare intacta. Insa dupa moartea chimistului s-a aflat ce formula a folosit pentru a-i conserva trupul. Specialistul i-a inlocuit sangele cu o subtanta formata din mai multe ingrediente al caror efect era faptul ca nu lasau corpul sa se usuce, avand totodata si un efect antibacterian pentru a preveni descompunerea.

Mumia celei care a fost Rosalia este expusa in catacombele Capuchin din Palermo, Sicilia. Multi turisti sustin fetita isi poate deschide ochii, insa specialistii spun ca acest lucru este imposibil si ca ar fi, de fapt, o iluzie optica din cauza faptului ca pleoapele nu i s-au inchis perfect in momentul in care a murit.

Mai jos aveti un documentar despre Rosalia, denumita de specialisti drept "Frumoasa din padurea adormita"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate