E frumoasa, sportiva si... singura! Cum isi tine de urat singura atleta din Rusia care a fost primita la Olimpiada de la Rio. FOTO

Blonda sexy care a cucerit Internetul cu fotografiile sale sexy a vorbit despre cat de neplacut ii e sa fie singura la Olimpiada.

Lotul olimpic al Rusiei a fost decimat dupa sute de sportivi au primit interdictia de a concura deaorece au fost gasiti dopati, in urma unei scheme complexe cu implicatii la nivelul guvernului tarii, insa Darya Klishina a primit aprobarea de a concura, fiind singurul sportiv al tarii care participa la probleme de atletism.

Frumoasa rusoaica, urmarita de peste 100.000 de persoane pe Instagram, a recunoscut ca ii e foarte greu sa se adapteze la viata solitara din Brazilia, unde nu are niciun coleg de echipa.

"E greu sa fiu singura rusoaica. In mod normal, suntem o echipa mare, cu un sprijin puternic, dar eu sunt singura. Vreau ca echipa Rusiei sa fie cu mine, am fost nervoasa in ultima saptamana", a marturisit ea.

Ea traieste din 2011 in Florida, Statele Unite iar acest lucru i-a asigurat iertarea autoritatilor din sport, in timp ce colegii ei rusi  care se antreneaza in tara natala au fost ramas fara dreptul de a participa.

 

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate