E cutremurator ce a patit o femeie dupa ce si-a lasat cainii sa o linga pe fata! Medicii au fost socati cand au vazut-o: "Mai aveti de trait 30 de minute!"

Majoritatea dintre voi considerati probabil ca nu este niciun pericol atunci cand cainele va linge pe fata.

Insa o femeie din Marea Britanie a aflat pe pielea ei ca aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face! Totul a inceput dupa ce, intr-o dimineata, a observat ca nu este tocmai in apele ei.

Initial nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca este doar ceva trecator. Insa pe masura ce zilele treceau, femeia se simtea din ce in ce mai rau.

Speriata, a mers la cel mai apropiat spital, la urgenta. Acolo, dupa o serie scurta de investigatii, medicii i-au dat o veste socanta: "Doamna, in 30 de minute ati putea muri!".

Pacienta avea septicemie, iar usor usor organele vitale ii cedau. Din fericire, a avut noroc: medicii au actionat la timp, iar dupa ce au internat-o la terapie intensiva i-au administrat o serie de perfuzii si tratamente puternice.

Ulterior s-a demonstrat ca femeia contactase un virus extrem de periculos de la cainii ei, carora le permitea sa o linga pe fata in fiecare zi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate