Durere fără margini pentru mama copilului sfâșiat de câinele din propria curte! "Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul"

,
tragedie imensa pentru o familie din dambovita

Mama baietelului sfasiat de cainele casei este profund indurerata

[Sursa foto: observatornews.ro]

Femeia care și-a pierdut fiul după ce a fost sfâșiat de câinele din propria curte este îngenunchiată de durere și nu înțelege cum s-a petrecut tragedia.


In articol:

Tragedie cumplită pentru o familie din Dâmbovița, după ce în cursul zilei de ieri, băiețelul lui, în vârstă de șase ani, a fost sfâșiat de unul dintre câinii de rasă pe care îi cumpăraseră pentru a-i păzi de hoți.

Durere fără margini pentru mama copilului sfâșiat de câinele din propria curte!

Câinele care l-a atacat și l-a sfâșiat pe micuțul de șase ani face parte din rasa ciobănesc caucazian, ce este considerată una foarte agresivă. Chiar dacă, după spusele mamei băiețelului decedat, câinele avusese mereu un comportament blând cu toți cei ai casei, se pare că ieri animalul cu greutatea de 80 de kilograme l-a atacat cu cruzime copil, asemenea unei fiare cu instinct ucigaș.
Raluca Bazganu, mama băiețelului decedat a mărturisit, cu lacrimi amare că nu înțelege cum s-a întâmplat cumplita tragedie, deoarece toți câinii pe care îi au de mult timp în curte nu au atacat nici măcar hoții care îi prădaseră de câteva ori până acum.

"Nu îmi explic de ce Dumnezeu mi-a luat copilaşul. Au venit hoţii peste noi de mai multe ori şi acum câinii au stat în permanenţă deschişi. Până şi hoţîi mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii", a spus cu durere în suflet, mama băiețelului decedat.

tragedie pentru o familie din Dambovita

Tragedie cumplita pentru o familie din Dambovita

[Sursa foto: observatornews.ro]

Este cea mai mare suferință pe care o poate trăi un părinte, atunci când își pierde propriul copil. Din spusele mamei sale, băiețelul în vârstă de șase ani s-a deplasat dimineață într-o curte separată, undeva în spatele casei, acolo unde urmă să închidă lumina în interiorul unei anexe a gospodăriei lor. În acel loc fatidic se aflau și câinii lor care erau lăsăți liberi, printre aceștia se numărau cei patru ciobănești, iar unul dintre ei l-a atacat brusc pe băiețel, repezindu-se și sfasiindu-l în zona gâtului. Abia după douăzeci de minute, tatăl băiețelului a observat că acesta întârzie inexplicabil și a mers să vadă ce se întâmplă, moment în care a constatat tragicul eveniment.

"Era în stop cardiorespirator, avea leziuni multiple la nivelul corpului, plăgi profunde la nivelul gâtului. A fost resuscitat, dar, din păcate, fără rezultat", a declarat medicul Corina Corneanu, de la ambulanță.

Mama băiețelului este de ieri în stare de șoc și încă nu poate să înțeleagă cum s-a întâmplat tragedia. Părinții beietelului sunt îngroziți de pierderea fiului lor.

"Sunt îngrozită de ce s-a întâmplat. Noi iubim animalele. Avem inclusiv în casă. Erau doar mari, dar nu s-a întâmplat până acum niciodată nimic. Copilul în permanenţă a fost supravegheat, însă astăzi pur şi simplu aşa s-a întâmplat", a spus Raluca Bazganu, mama băiețelului decedat, potrivit observatornews.ro

Citeste si: DETALII SOCANTE ies la iveala in cazul tragediei lui Ionut, copilul sfasiat de cainii comunitari

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Ce este și cum se manifestă variola maimuței, boala pentru care nu s-a descoperit încă leac. Simptomele care îți arată că ai contractat virusul

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zi decisivă pentru Sorin Oprescu! Fostul edil al Capitalei rămâne în arest în Grecia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies