După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu Mr. Pink. În ce ipostază și-a fotografiat iubitul

,
Gabor

După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu Mr. Pink. În ce ipostază și-a fotografiat iubitul

[Sursa foto: Instagram]

După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu iubitul ei, Mr. Pink, fiul lui și cu Irina, fiica pe care Monica Gabor o are împreună cu Irinel Columbeanu.


In articol:

După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu iubitul ei, Mr.

Pink, fiul lui și cu Irina, fiica pe care Monica Gabor o are împreună cu Irinel Columbeanu.

După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Monica Gabor a închis acest capitol postând o fotografie cu Mr. Pink. În ce ipostază și-a fotografiat iubitul

Cu toate că nu a dorit să dea „apă la moară” oamenilor care au presupus că ea și Mr. Pink s-au despărțit, Monica Gabor a dorit totuși să închidă acest capitol. 

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Care este legătura dintre Mr. Pink, fostul soț al Monicăi Gabor, și președintele Chinei. Totul a ieșit la iveală

Într-o fotografie postată de Monica Gabor pe InstaStory, Mr. Pink apare jucându-se baschet cu copiii.

Gabor

Fotografia postată de Monica Gabor cu Mr. Pink și copiii lor

[Sursa foto: Instagram]

Vara aceasta, după ce Monica Gabor a petrecut mai mult timp cu sora ei, în Dubai, urmăritorii Monicăi au observat că aceasta a șters fotografiile cu Mr.

Pink de pe Instagram. Astfel, zvonurile despre o posibilă despărțire nu au întârziat să apară. 

Cu ce se ocupă Monica Gabor în America

La momentul actual, Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite. Irinel Columbeanu a povestit anumite lucruri despre fosta lui soție, Monica Gabor.

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat...”

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă.

(…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină.
Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”
, a povestit afaceristul în urmă cu ceva timp.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu la 14 ani? Irina a devenit o domnișoară în toată regula

Magnus Carlsen a câștigat cel mai lung meci din istoria Campionatului Mondial de Şah: Pentru prima dată vor avea loc două partide în aceeași zi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit!? Vedeta a șters toate pozele cu iubitul ei. Iată prima declarație oficială: „Da, e adevărat...”

Ramona Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai! FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies