Dupa aprigul conflict cu Ligi, Andrei intra in actiune! Iata ce gest a lasat-o fara cuvinte pe blondina si ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Author: D.I.

Se pare ca lui Andrei i-a iesit pasenta: Ligi a primit cu zambetul pe buze gestul lui.

Dupa ceata apriga cu Ella, Ligi a avut un conflict dur si cu Andrei, in editia de ieri, cand blondina s-a suparat pe el, reprosandu-i ca i s-a adresat cu apelativul "asta". Dezamagita de comportamentul lui Andrei, Ligi i-a spus acestuia tot ceea ce avea pe suflet. Tanara i-a marturisit ca cea care i-a spus ca a numit-o "asta" si ca nu este genul lui, a fost nimeni alta decat Ella.


In editia de astazi, Andrei i-a povestit lui Livian cum au stat, de fapt, lucrurile intre el si Ligi. Acesta a spus ca totul a fost interpretat gresit de catre frumoasa blondina, dar ca intr-adevar a mentionat la un moment dat ca nu este genul lui de femeie.
Astazi, Andrei a decis ca este momentul sa se revanseze fata de Ligi si i-a oferit un buchet de flori pentru a-i cere astfel iertare.

Citeste si: Mariana, de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Bianca, fosta concurenta din primul sezon! Iata ce a putut sa ii transmita celei pe care o considera prietena sa!

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Pe de alta parte, Ligi a fost de-a dreptul uluita de gestul lui Andrei si a apreciat enorm, aratandu-i ca l-a iertat.

Citeste si: Roxana si noul ei admirator, schimb de replici neasteptate! Se infiripa ceva intre cei doi sau nu? Iata ce si-au spus!

Citeste si: Un concurent de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2 a fost dat de GOL? ''Ai iubita acasa!''

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies