Dupa aprigul conflict cu Ligi, Andrei intra in actiune! Iata ce gest a lasat-o fara cuvinte pe blondina si ce reactii s-au starnit in casa "Puterea dragostei"!

Se pare ca lui Andrei i-a iesit pasenta: Ligi a primit cu zambetul pe buze gestul lui.

Dupa ceata apriga cu Ella, Ligi a avut un conflict dur si cu Andrei, in editia de ieri, cand blondina s-a suparat pe el, reprosandu-i ca i s-a adresat cu apelativul "asta". Dezamagita de comportamentul lui Andrei, Ligi i-a spus acestuia tot ceea ce avea pe suflet. Tanara i-a marturisit ca cea care i-a spus ca a numit-o "asta" si ca nu este genul lui, a fost nimeni alta decat Ella.


In editia de astazi, Andrei i-a povestit lui Livian cum au stat, de fapt, lucrurile intre el si Ligi. Acesta a spus ca totul a fost interpretat gresit de catre frumoasa blondina, dar ca intr-adevar a mentionat la un moment dat ca nu este genul lui de femeie.
Astazi, Andrei a decis ca este momentul sa se revanseze fata de Ligi si i-a oferit un buchet de flori pentru a-i cere astfel iertare.

Citeste si: Mariana, de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Bianca, fosta concurenta din primul sezon! Iata ce a putut sa ii transmita celei pe care o considera prietena sa!

Pe de alta parte, Ligi a fost de-a dreptul uluita de gestul lui Andrei si a apreciat enorm, aratandu-i ca l-a iertat.

Citeste si: Roxana si noul ei admirator, schimb de replici neasteptate! Se infiripa ceva intre cei doi sau nu? Iata ce si-au spus!

Citeste si: Un concurent de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2 a fost dat de GOL? ''Ai iubita acasa!''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate