Dupa ani intregi de procese, judecatorii au stabilit in sfarsit cum se imparte averea lui Ion Dolanescu

6 ani s-au razboit fratii Dolanescu si si-au aruncat vorbe grele peste mormantul celebrului tata.

Nimeni nu si-ar fi imaginat ca fratii vor deveni dusmani din cazua averii pentru care n-au ridicat nici macar un deget. Si unde familia nu se intelege, intervine instanta. Dupa ani de procese, instanta a decis cum sa se imparta averea artistului.

Casa parinteasca despre care Dolanescu a cantat atata amar de vreme ramane, ca si repertoriul, fiului cel mic, Ionut Dolanescu, iar cea din Sinaia, dar si celelalte proprietati ii vor reveni lui Dragos. De altfel, Ionut apucase sa se si mute in celebra casa parinteasca.

Instanta  considera ca averea nu s-a impartit in mod egal, asa ca Ionut trebuie sa il despagubeasca pe Dragos cu peste 250 de mii de euro. Banii ar trebui virati in contul fratelui cel mare in urmatoarele 3 luni, ca intelegerea sa ramana in picioare.

Cea mai importanta si greu de masurat avere, aceea a cantecelor pe care Ion Dolanescu le-a interpretat in zeci de ani de cariera, sute de piese si peste 50 de albume, reprezinta tezaurul familiei Dolanescu. Drepturile de autor asupra cantecelor raman de acum inainte lui Ionut Dolanescu.

In cazul in care Ionut si Dragos nu sunt multumiti de cum s-a impartit averea, pot contesta decizia in termen de 15 zile.

##VIDEO136688##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate