Dupa 20 de ani de captivitate intr-o cusca stramta, o ursoaica a fost lasata intr-un regim de semi-libertate! Urmariti povestea trista a ursului care ii amuza pe oameni, duminica, 24 ianuarie, la Asta-i Romania, de la 14:30, la Kanal D!

,

Reactia animalului vorbeste mai mult despre lipsa de uminitate din afara gratiilor, decat despre lipsa de libertate din spatele lor!


In articol:

Mihai Ghita si colegii sai din echipa "Asta-i Romania" aduc in atentia telespectatorilor Kanal D, in fiecare duminica, de la ora 14:30, reportaje si anchete de actualitate din tara noastra si pun pe agenda publica fapte, situatii, realitati cu impact in viata comunitatilor.

Astfel, telespectatorii pot urmari duminica de duminica, la „Asta-i Romania”, povesti de succes ale romanilor, din tara si din afara ei, interviuri cu personalitati ale vietii publice

din Romania, materiale despre locuri spectaculoase din Romania, necunoscute pana acum telespectatorilor.

asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania

Pericole care ne pandesc la tot pasul, in situatii aparent inofensive, sunt, de asemenea, puse analizate minutios de catre reporterii „Asta-i Romania!”. De la amenintarile din farfuria romanului pana la cele care se pot ivi la o simpla balaceala in piscina sau la plimbare prin parc, toate acestea vor fi prezentate pentru informarea corecta a telespectatorilor.

Mihai Ghita va surprinde cu subiecte inedite, la Asta-i Romania!

Si in editia de duminica, 24 ianuarie, Mihai Ghita si reporterii Asta-i Romania aduc in prim plan subiecte de actualitate petrecute in tara noastra.

Cum a ajuns o ursoaica sa traiasca intr-o cusca stramta vreme de 20 de ani, fara ca nimeni sa nu se sesizeze si cine se face vinovat de suferinta animalului, aflati totul intr-un reportaj cutremurator, duminica, la Asta-i Romania, de la ora 14:30, la Kanal D!

Citeste

si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, specialiștii în domeniul sănătații, despre vaccinare!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

24 ianuarie, Unirea Principatelor Române, este zi liberă legală pentru toți românii! Când pică în 2021?

Restricțiile se RIDICĂ, LIBER la petreceri, în două state din Australia, după începerea VACCINĂRII

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, specialiștii în domeniul sănătații, despre vaccinare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies