Dupa 20 de ani de captivitate intr-o cusca stramta, o ursoaica a fost lasata intr-un regim de semi-libertate! Urmariti povestea trista a ursului care ii amuza pe oameni, duminica, 24 ianuarie, la Asta-i Romania, de la 14:30, la Kanal D!

,

Reactia animalului vorbeste mai mult despre lipsa de uminitate din afara gratiilor, decat despre lipsa de libertate din spatele lor!


In articol:

Mihai Ghita si colegii sai din echipa "Asta-i Romania" aduc in atentia telespectatorilor Kanal D, in fiecare duminica, de la ora 14:30, reportaje si anchete de actualitate din tara noastra si pun pe agenda publica fapte, situatii, realitati cu impact in viata comunitatilor.

Astfel, telespectatorii pot urmari duminica de duminica, la „Asta-i Romania”, povesti de succes ale romanilor, din tara si din afara ei, interviuri cu personalitati ale vietii publice din Romania, materiale despre locuri spectaculoase din Romania, necunoscute pana

acum telespectatorilor.

asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania

Pericole care ne pandesc la tot pasul, in situatii aparent inofensive, sunt, de asemenea, puse analizate minutios de catre reporterii „Asta-i Romania!”. De la amenintarile din farfuria romanului pana la cele care se pot ivi la o simpla balaceala in piscina sau la plimbare prin parc, toate acestea vor fi prezentate pentru informarea corecta a telespectatorilor.

Mihai Ghita va surprinde cu subiecte inedite, la Asta-i Romania!

Si in editia de duminica, 24 ianuarie, Mihai Ghita si reporterii Asta-i Romania aduc in prim plan subiecte de actualitate petrecute in tara noastra.

Cum a ajuns o ursoaica sa traiasca intr-o cusca stramta vreme de 20 de ani, fara ca nimeni sa nu se sesizeze si cine se face vinovat de suferinta animalului, aflati totul intr-un reportaj cutremurator, duminica, la Asta-i Romania, de la ora 14:30, la Kanal D!

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

Citeste

si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, specialiștii în domeniul sănătații, despre vaccinare!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

24 ianuarie, Unirea Principatelor Române, este zi liberă legală pentru toți românii! Când pică în 2021?

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, specialiștii în domeniul sănătații, despre vaccinare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies