Dundar din serialul "Pretul fericirii", de la filozoful genial la actorul nonconformist de astazi! Iata cum a reusit talentatul Erdem Kaynarca sa cucereasca publicul din Turcia cu cele mai inedite roluri jucate!

Erdem Kaynarca este unul dintre cei mai apreciati actori tineri ai momentului in Turcia.

Erdem Kaynarca s-a nascut in 1992, in Istanbul, intr-o familie de intelectuali. Parintii sai, profesori, i-au descoperit inca din copilarie pasiunea pentru lectura filozofica si l-au indrumat catre o cariera in domeniul filozofiei.

Cu o inteligenta deosebita si o pasiune debordanta pentru filozofie Erdem Kaynarca a urmat Facultatea de Filozofie, in cadrul Universității Tehnice din Orientul Mijlociu, pe care a absolvit-o cu succes in anul 2013.

Citeste si: Știrea momentului pe Glob. Ar putea însemna sfârșitul pandemiei de coronavirus - capital.ro

Insa parcurs si-a descoperit si pasiunea pentru actorie si a realizat ca acest domeniu este cel in care se poate exprima si isi poate pune in practica trairile, dar mai ales poate sa transmita ceea ce simte publicului larg. Astfel filozoful de geniu Erdem Kaynarca a decis sa urmeze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul si avea sa devina unul dintre cei talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii", aniversare cu peripetii, pe platourile de filmare! Iata ce tort inedit a primit in dar carismaticul Onur Tuna si ce mesaj de suflet a transmis tuturor fanilor lui din mediul virtual!

Intre timp Erdem Kaynarca a inceput sa faca si mult sport, astfel ca timp de patru ani a practicat inotul, insa la un moment dat a renuntat deoarece fusese din ce in ce mai solicitat in proiectele de televiziune si timpul nu i-a mai permis. Insa printre marile sale proiecte, Erdem a mai practicat si tenis, fitness, yoga si fotbal american. In anul 2016 Erdem a fost cooptat in primul lui film artistic "Emanet", iar in 2017, acesta a jucat in primul serial de televiziune, "Kalp Atışı", care i-a adus un succes rasunator. In 2018, Erdem a fost selectat in distributia serialului "Bir Deli Rüzgar", iar anul acesta i s-a oferit sansa de a juca in serialul de succes "Pretul fericirii", in care a interpretat rolul Dundar, alaturi de alti mari actori.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies