Alihan din serialul "Pretul fericirii", aniversare cu peripetii, pe platourile de filmare! Iata ce tort inedit a primit in dar carismaticul Onur Tuna si ce mesaj de suflet a transmis tuturor fanilor lui din mediul virtual!

Onur Tuna este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Onur Tuna a implinit pe 2 iulie, frumoasa varsta de 34 de ani, insa chipesul actor a declarat ca simte ca a pasit deja spre varsta de 35 de ani. Acesta a tinut sa le multumeasca tuturor fanilor sai prin intermediul unui mesaj de suflet, postat pe contul lui de socializare.

Desi a incheiat recent filmarile pentru serialul de succes "Pretul fericirii", Onur Tuna a inceput de curand, un proiect important de cinema. Acesta filmeaza deja pentru comedia romantica "Ağır Romantik" ("Gravul Romantic"), pe un scenariu de Deniz Denizciler care ocupă și fotoliul de regizor.

Citeste si: Zeynep din serialul "Pretul fericirii", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite Sevda Erginci, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Rolurile principale sunt jucate de Onur Tuna și Tuvana Türkay, iar distribuția este completată de: Altan Erkekli, Gazanfer Gündüz, Semra Dinçer, Servet Pandur, Durul Bazan și Sermiyan Midyat.
Filmul va fi în cinematografe în luna decembrie și va avea două gale de lansare: Turcia și Azerbaidjan (la Bakü).
De ziua sa de nastere, carismaticul actor s-a aflat, desigur, pe platourile de filmare, unde a fost intampinat de catre colegi cu un tort imens, ornat cu cateva simboluri hazlii, care i-au adus zambetul pe buze. (sursa: viatacuaromadecafea.com)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies