Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Aproape de oameni și de Dumnezeu

Author: Lavinia Medrea

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne poartă pașii, duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la Kanal D, în Ierusalimul României, la mănăstirea Putna, lăcașul sfânt unde, de 500 de ani, călugării ridică neîncetat rugăciuni către cer, într-un loc departe de ”zgomotul” lumii și aproape de pacea lui Dumnezeu.

Dacă până odinioară călugarii ce slujesc astăzi, în numele Domnului, aveau o familie, o slujbă, ca fiecare dintre noi, acum poveștile fiecăruia dintre aceștia sunt puse deoparte, în “sertarele sufletului”. Aici, Iisus învie în fiecare zi și în fiecare inimă așa simt oamenii care l-au ales pe Dumnezeu, care nu-și mai aparțin și, devin cu voia lor, darul Domnului!

Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Aproape de oameni și de Dumnezeu

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, artă, în vârf de munte

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Monahi sau călugări aceștia sunt puntea dintre lume și Dumnezeu și păstrează legătura cu toată comunitatea, îi încurajează pe oameni să țină tradițiile și ies dintre zidurile mănăstirii pentru a sta de vorbă cu cei care îl caută pe Dumnezeu.

Nu ratați duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, o ediție de sarbatoare ” Asta-i România! ”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Întoarcerea la libertate și natură

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!