Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D. Ulcerul - cauze și simptome

,

Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul domnului Profesor Dr. Erdem Kocak - gastroenterolog, pentru a aborda un subiect sensibil: ulcerul.


In articol:

Duminica această, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul domnului Profesor Dr. Erdem

Kocak- gastroenterolog, pentru a aborda un subiect sensibil: ulcerul.

Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel

Împărțim ulcerul în două categorii: ulcer gastric si ulcer duodenal. Ulcerul gastric se prezintă de obicei cu durere crescută după ce pacientul mănâncă. Cu toate acestea, ulcerul duodenal apare sub formă de dureri de stomac sau disconfort în regiunea abdominală, după alimentarea necorespunzătoare din punct de vedere al orelor de masă”,  este de părere specialistul. 

Care sunt principalele cauze de apariție dar și care sunt simptomele cele mai fracvente ale acestei afecțiuni, și ce metode revoluționare de tratament ale ulcerului sunt disponibile în străinătate, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Patriarhul Kirill, promisiune uluitoare pentru rușii care pleacă la război: ,,Acest sacrificiu spală toate păcatele”

Vladimit Putin a bătut cu pumnul în masă, la întâlnirea cu Lukașenko: 'Occidentul ar trebui să ne trateze cu respect'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine e femeia de 56 de ani însărcinată cu copilul fiului ei. Gestul care a stârnit reacții controversate pe internet: „Ești o femeie bolnavă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies