Duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", Eva Pavel il are ca invitat pe medicul Halit Coskun intr-o discutie deschisa despre obezitate si riscurile ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2021, 09:42

Despre riscurile obenzitatii, la "Apel la consilier", duminica, de la ora 11:00, la Kanal D!

Milioane de oameni mor anual din cauza obezitatii si, din pacate, tot mai multi copii sunt afectati de aceasta maladie a secolului 21.

Fast-food-ul, sedentarismul si lipsa unei vieti ordonate sunt doar cativa dintre factorii care duc la cresterea greutatii corporale pana la valori care pun in pericol sanatatea si de foarte multe ori, chiar viata.

"S-a observat ca daca unul dintre parinti este obez, exista 30-40% sanse ca si copilul ss fie obez.

Cand ambii parinti sufera de obezitate, acest procent creste la 80-90%. Mediul social, in special in perioada copilariei, atunci cand cei mici abuzeaza de consumul de alimente de tip fast-food, este extrem de important. Consumul de alimente cu indice caloric foarte ridicat, impreuna cu sedentarismul creeaza probleme foarte mari in toata lumea", spune Halit Coskun.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

O femeie de 30 ani a născut, deși nu a întreținut niciodată relații intime. Cum  a fost posibil

Care sunt implicatiile medicale ale obezitatii, ce tratamente pot urma cei care se afla in aceasta situatie dar si care sunt cele mai noi tehnologii utilizate in lupta cu kilogramele in plus aflati  duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", la Kanal D.

Citeste si: “Apel la consilier”, din 21 martie, la Kanal D