Duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", cu Eva Pavel! Catalin Botezatu a apelat la consilierea specialistilor medicali din strainatate, in cazul unor probleme de sanatate cu care se confrunta

,

Catalin Botezatu a trecut printr-o experienta care l-a ajutat enorm, dupa ce a inceput sa se confrunte cu o serie de probleme de sanatate.


In articol:

Dupa o interventie chirurgicala complexa, un pacient trebuie sa verifice periodic statusul medical. Monitorizarea starii de sanatate si a evolutiei bolii sunt doua elemente extrem de importante pentru imbunatatirea starii pacientului. Catalin Botezatu a trecut printr-o experienta care l-a ajutat enorm, dupa ce a inceput sa se confrunte cu o serie de probleme de sanatate.

Duminica aceasta, de la ora 11:00, Eva Pavel, consilierul medical international, ne invita sa urmarim parcursul pe care il are Catalin Botezatu, intr-un spital din strainatate, la un control medical de monitorizare.

 Catalin Botezatu a apelat la consilierea specialistilor medicali din strainatate

“Eu te-am cunoscut intr-un spital si pentru mine ai fost asa, ingerasul meu pazitor … sunt emotionat! (…) Dintr-o data m-am trezit cu niste dureri carora nu le dadeam de cap si ai aparut tu (referire la consilierul medical international Eva Pavel n.r.). Comunicare a devenit atat de facila si totul s-a limpezit, pentru ca nicio secunda nu mi-as fi dat seama ca durerile mele de cap sunt din cauza faptului ca aveam grave probleme la inima. Un consilier, la timpul potrivit, face toti banii, as putea spune J”,  este parte din confesiunea pe care o face Catalin Botezatu, consilierului medical Eva Pavel, si telespectatorilor, in cadrul editiei de duminica aceasta.

Catalin Botezatu a vrut sa afle din timp care sunt problemele medicale pe care trebuie sa le rezolve, acesta fiind monitorizat in permanenta, primind un diagnostic corect si in timp util.

Catalin Boteazatu, acum in varsta de 54 de ani, a fost operat de cancer la colon, in urma cu doi ani, iar acum, creatorul de moda doreste sa faca investigatii.

Care este starea de sanatate a indragitului creator de moda Catalin Botezatu, cum a ajuns intr-un spital si cum se simte acum, putem afla in duminica aceasta, de la ora 11:00, intr-o noua editie “Apel la consilier”, cu Eva Pavel, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Federația Rusă ameninţă cu 'cele mai grave consecinţe' dacă NATO nu-și retrage trupele din estul Europei

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies