Duminică aceasta, de la ora 14:30, la "Asta-i România" veți avea ocazia să "vizitați" singura casă cu susul în jos din țara noastră

,
Ce vedem duminica aceasta la ''Asta-i Romania''
Ce vedem duminica aceasta la ''Asta-i Romania''

O casă cu susul în jos, pentru cei mai mulți dintre noi, pare o descriere dintr-o poveste cu personaje mitice.


In articol:

Pentru un tânăr din județul Gorj este un vis devenit realitate. La doar 26 de ani, Alex Ducu, fără studii în domeniul arhitecturii sau al construcțiilor, dar cu multă determinare și cu ajutorul unor prieteni, a reușit ceea ce pentru mulți părea imposibil – să ridice o casă cum alta nu-i.

Casă răsturnată, construită în doar câteva luni după proiectul tânărului gorjean, a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din satul Ponoare, județul Gorj.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, David Oancea, românul care îi uimește pe americani!

Ce vedem duminica aceasta la ''Asta-i Romania''

            Construcția minune scoate din anonimat un sat uitat de lume și e mândria proprietarului, care deși se recomandă a fi un om cu picioarele pe pământ, în casa lui merge pe tavan. Totul e întors cu susul în jos, acoperișul e pe post de fundație, iar masa gata pregătită pentru cină atârnă deasupra capului. Căsuța răsturnată are baie, bucătărie și dormitor, toate utilate, și poate fi oricând locuită.

            Interiorul casei este cu adevărat spectaculos și cei care trec ...acoperișul...au nevoie de ceva timp că să se acomodeze, altfel riscă să amețească. Trebuie să ocolească corpurile de iluminat de pe tavanul devenit podea, în timp ce mobilă atârnă periculos deasupra capului, de la dulapuri până la  mese şi paturi – toate aranjate până în cel mai mic

detaliu.

            Turiștii vin din toate colțurile țării pentru a vedea minunea și pentru a face poze care devin virale în spațiul online.

             Nu ratați cel mai inedit proiect de casă din România, duminică, începând cu ora 14:30, într-un reportaj marca" Asta-i România", prezentat de Mihai Ghiță.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mall-uri închise în weekend? Premierul Florin Cîțu, precizări despre restricțiile care vor intra în vigoare: „Magazinele vor fi...”

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Premierul Florin Cîţu, vești proaste pentru bugetari! Ce se va întâmpla cu salariile lor anul viitor?

Ultima oră! România suspendă vaccinarea cu lotul ABV 2856 de la AstraZeneca: „S-a hotărât carantinarea temporară a dozelor.” Care este motivul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies